freshful se alătură programului Banca pentru Alimente

Articol din categoria: andreiu, promo

Ca notă personală, Banca pentru Alimente este un program foarte mișto, din păcate prea puțin popular și slab mediatizat pe la noi prin ogradă. Dar foarte util, pentru că atinge două subiecte importante: îi ajută pe cei în nevoie și temperează risipa de produse alimentare sau de iginenă personală.

Revenind, freshful se alătură acestui program începând de anul ăsta și bine face.

La început de an, Freshful dă startul colaborării cu Banca pentru Alimente București prin donarea produselor alimentare și nealimentare care sunt în termen și bune pentru consum.

Compania contribuie, în acest fel, la dezvoltarea unui pilon foarte important de sustenabilitate, prin care produsele alimentare și de igienă personală aflate în termen de valabilitate, precum și cele care nu mai sunt necesare deținătorilor, dar care sunt bune pentru utilizare, vor fi colectate, depozitate corespunzător și apoi redistribuite gratuit organizațiilor non-guvernamentale în loc să fie aruncate.

Este un demers prin care Freshful continuă să acționeze responsabil, în acord cu mediul, comunitatea şi afacerile româneşti, așa cum o face încă de la lansare prin:  colectarea şi reciclarea pungilor din hârtie utilizate pentru livrarea cumpărăturilor, achiziția de maşini electrice noi reprezentând 20% din totalul flotei, sistemele de energie regenerabilă ce alimentează depozitul propriu de 10.000 de metri pătrați din Ştefăneşti. În același timp, Freshful încurajează afacerile locale integrând tehnologia românească în funcţionarea depozitului şi în activităţile de gestiune a comenzilor, dar și prin creșterea constantă a numărului de fermieri și producători locali în platformă. 

Pentru cine nu știe, sunt fan freshful de când a apărut pe piață, mi se pare la momentul ăsta cel mai calitativ produs pentru livrare la domiciliu, cel mai decent, sustenabil, civilizat și tot ce vreți voi. Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.