Foamea este cel mai fun bucătar

Articol din categoria: andreiu

Cei care suntem departe de casă și nu avem bucătăria mamei sau a bunicii aproape știm cel mai bine că oricât de străini sau de stângaci am fi în bucătărie, atunci când te izbește foamea trebuie să vezi cum negociezi problema, astfel încât să treci cu bine și de noaptea care vine.

Pe principiul ”când ai un ciocan în mână, toate obiectele din jur ți se par cuie”, de foame, intri în bucătărie și cauți soluții. Sigur găsești prin frigider și dulap ceva cu care să faci măcar un sandviș. De preferat ar fi să ai niște pâine, că restul improvizezi.

sandvis

 

Eu m-am descurcat cu niște midii pane, niște muschi țigănesc, cașcaval, rucola și castraveți acri. Au ieșit cele mai bune 2 sandvișuri pe care le-am mâncat săptămâna asta.

pepsi

Probabil cineva de la Pepsi a trăit și el momentele astea și a zis că astfel de clipe merită împărtășite și, de ce nu, premiate.

Astfel, dacă știi că ești din categoria celor la care se adună gașca acasă și trebuie să hrănească niște oameni înfometați cu ce are prin frigider, sau dacă pur și simplu crezi că ești foarte creativ în gătit viteză, cei de la Pepsi te provoacă să pui poza cu realizările tale lângă un Pepsi,  pe Instagram, cu hastag #pepsifunfood până pe 1 aprilie.

Te așteaptă niște surprize, chiar mișto!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.