Azi am dat o tură până la mare, că tot a fost soare și cald și în București era o atmosferă apăsătoare, mai ales pe internet.

Ca o paranteză, să nu faceți greșeala să mergeți să mâncați vreodată la Vila Azur din Eforie, decât dacă aveți chef să stați 2 ore după o mâncare ce va veni rece.

Revenind, pe drum spre întoarcere, apare în peisaj o foarte deranjantă durere, care necesita un calmant. Nurofen, Ibupofren, Algocalmin sau care or mai fi ele.

Am căutat prin tot Constangeles-ul o farmacie deschisă (prin tot însemnând artere principale, în drum spre București) și nu am găsit nici una. Probabil lumea acolo nu se îmbolnăvește, sau știu cu o zi înainte că vor avea nevoie de pastile.

Pe drum spre București mă gândeam că ar fi util să găsești unele medicamente generice ( pt răceala, calmante, ceva antialergice) în benzinăriile de pe autostradă, pentru cazuri neanunțate.

Oare nu s-au gândit la asta? Sau nu e posibil, pentru că ar fi nevoie de personal sau spații special pregătite pentru comercializarea unor astfel de produse?

pills via shutterstock