Dragnea, noul vătaf PSD, nu este deloc atât de prost pe cât vrem noi să pară. Inclusiv prin legea defăimării, el urmărește mai mult decât să pună la adăpost ordinarii din politică, fie ei de la PSD, PNL, UNPR și care mai sunt. El urmărește să consolideze și să crească notorietatea partidului pe care îl conduce în fața electoratului.

Să ne înțelegem de la început: electoratul PSD nu prea ne halește pe noi, ăștia care tot criticăm. Ba pe Ponta, ba pe Dragnea și ai lui, ba baronii sau hoția. Ei nu înțeleg că noi suntem cam anti clasa politică. Ei percep toate astea ca fiind un afront al tuturor împotriva psd ( mulțumim Antena3 și Rtv).

La Brăila știu de la taică-miu că niște rude, mari susținători ai ciumei roșii, sunt convinși că atât Bunea Stancu cât și Simionescu au fost lucrați de DNA ( care e arma băsiștilor) și ei sunt nevinovați. Aceiași oameni care au suferit profund auzind în 2014 că noi, tineretul, nu votăm cu Ponta, tânăr de-al nostru, care o să salveze țara de la pierzanie. Bine, la un an distanță, văd că am salvat-o de la moarte băgând-o în comă profundă cu ilustrul observator neamț de la cotroceni. .

Liviu Dragnea pe ăștia îi vizează pentru atingere. Și face asta asuprindu-i pe  toți ăia care sunt puși de mașinăria propagandistică anti-psd să-i discrediteze. Tineretul ăsta impertinent care habar n-are pe ce lume trăiește, dar sunt împotriva psd-ului. Adică a ălora care măresc pensiile, care dau ajutoare la oameni.

Bunea Stancu este un erou local pentru că a dat bonuri de masă angajaților de la spitalul județean. Asta îl face un om de ispravă, ce dacă a furat câteva milioane? A ținut și cu poporul. Cum să vină unii să-l discrediteze și să zică despre el că este un ordinar?

Foarte bine le face, să-i amendeze! Să mai lase dracului internetu ăla, că le-a tâmpit creierii.

In Teleorman probabil e la fel. Și în Vrancea și peste tot unde există un baron local care aruncă din când în când câte o ciosvârtă armatelor de zombie flămânzi, pregătiți să susțină stăpânul care din când în când slăbește lanțul.

Ce mă bucură totuși ( dacă se poate găsi ceva pozitiv în inepția lui Dragnea) este că nici Mircea Badea sau trompeta de Mirel Palada nu vor mai putea debita toate porcăriile despre oricine pe facebook. Să-l văd pe miriciulică cum își mușcă pumnii de nervi că nu mai poate lua la pilă electoratul #dedreapta, care îi dorește viață lungă varanului, în captivitate.

Să ne amintim cum era în vremea Năstase, când pumnul în gura celor vocali funcționa cu brio:

 

“Viaţa ziariştilor e scurtă, iar sănătatea este şi pentru ei un bun prea de preţ care nu trebuie pus în pericol prin lansarea unor dezbateri cu înalt consum emoţional, stresant”, spunea Ioan Mircea Paşcu, ministrul Apărării Naţionale din Cabinetul Năstase.

 

“Credeţi că, la nesfârşit, fiecare poate să scrie ce vrea în ţara asta? …”, se răstea şi Dan Matei Agathon, ministrul Turismului între 2000 şi 2004.

Un clip interesant aici