Două zile de oraș altfel. Cu oameni altfel.

Articol din categoria: andreiu

Weekendul trecut a avut loc o nouă ediție de Bazar de Cotroceni. Eu o știu și pe anterioara, datorită Marianei, care a fost artist expozant la ambele ediții.

Ce fac oamenii de la În Cotroceni este o chestie foarte mișto, pe care aș replica-o în toate cartierele unde nu sunt blocuri și betoane, din București și alte orașe, pentru că reprezintă un lubrifiant social, o reîntoarcere la comunitate și principiile ei de bază ( ajutor reciproc, respect, empatie, bucurie) dar și o suită de motive pentru care alții să vină și să descopere arealul respectiv.

Cum bine au spus cei de al RATM cu ani în urmă, We got to take the power back. Take it back de la mașini, claxoane, nervi, frustrări, ambuteiaje și să o redăm oamenilor.

O să vedeți pe pagina de facebook a evenimentului poze cu absolut tot ce s-a întâmplat acolo, în ciuda ploii de sâmbătă. Și dincolo de tarabe, standuri, activități, încercați să vedeți care este vibe-ul oamenilor, din poze, cât se poate.

Eu am dat doar trei ture superficiale prin cartier, fiind prins cu alte activități, dar mi-au fost suficiente, cât să mă încarc cu o dispoziție bună.

Ce am remarcat și aș vrea să vă arăt și vouă, în schimb, sunt 2 artiști care au expus la eveniment și care mi se pare că fac niște treabă foarte mișto.

Atelier Artside 44: omul face niște chestii foarte mișto, din metal și lemn. Foarte cool, ne-a plăcut foarte mult de el și de atenția pusă pe detalii.

Mihaela Desenează: Mihaela desenează pe tricouri, vinyluri, pereți, canvas, în principiu cam pe orice prinde la îndemână sau i se cere. Așa că apelați cu încredere dacă vreți niște desene frumoase și nu știți cum să le faceți!

Sper să țină obiceiul ăsta și să se extindă și la alte cartiere: Domenii, Vatra Luminoasă, Armenească, Sfânta Vineri/Parfumului. Sunt zone cu case mișto, cu locuri și obiective cool de vizitat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.