De ce n-a zis pe netflix cine e AUR

Articol din categoria: andreiu

Aproape toată bula mea se miră de ieri într-una cine este AUR, de unde a apărut acest partid și cum de a luat 10% la parlamentare, în primul an de existență.

Nu știu să explic academic cum au reușit, a scris Barbu Mateescu foarte bine aici, eu altceva vreau să spun azi.

Faptul că nu știe aproape nimeni cine este AUR, partidul clasat pe locul 4 la aceste parlamentare se datorează aroganței, nepăsării și superiorității bulei în care ne învârtim. Generația dezgustaților, neimplicaților, nepăsătorilor politic.

Cei care nu citesc știri, nu se informează, nu scot capul din bula lor să vadă ce se mai întâmplă și pe la alte Românii prin curte.

Între timp, 10% dintre români și-au găsit o voce care să-i reprezinte. Culmea, au făcut asta pe terenul „nostru”, al experților digitali, de comunicare, de PR, de toate, fără ca noi, experții, să-i vedem.

Pentru că nu ne interesează, e sub demnitatea noastră să ne informăm.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Eu auzisem de ei, dar doar in context de bascalie. Nu urmariti voi paginile cu meme-uri care trebuie :)))

 2. #2 Comentariu nou

  Cu tot respectul, dar dupa razboi…
  Daca tu ai scos capul din bula si ai stiut ca exista AUR si ca e un pericol pentru fragila noastra democratie, de ce n-ai tras un semnal de alarma? De ce nu ne-ai scos si pe noi din bula calduta? Macar un articol pe blog, macar un link la un material de pe un site obscur care sa-i demaste? De ce n-ai adunat expertii aia digitali si de comunicare sa puneti la punct o strategie de combatere a propagandei lor?

  • #3 Comentariu nou

   expertii digitali si de comunicare au fost mult prea ocupati sa vada USRPlus castigator si PSD dus la groapa de gunoi, orbiti de aroganta. Nu aveam de ce sa trag vreun semnal de alarma, nu ar fi schimbat nimic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.