Cu accent pe „avem”. Înțeleg, nici pe mine nu mă atrage în mod deosebit nimeni, am zis de multe ori că de data asta nu voi mai vota împotriva cuiva, nici răul cel mai mic, ci fix pe simpatie.

Din păcate, nu pot să nu realizez că USRPlus au devenit răul cel mai mic, din alternativa adevărată care se preconiza a deveni acum 2 ani. Aia e, răul mai mic nu mai votăm.

Pe de altă parte, nu vreau să mai ies în stradă în plină iarnă pentru nimeni. Nici pentru statul de drept, nici pentru justiție, nici pentru clasa politică, nici pentru nimeni.

Dar, pe de altă parte, nu vreau să avem iarăși situația unei majorități absolute pentru PSD, din nou, cu care să facă ce vrea prin parlament, pentru că nu li se poate opune nimeni.

Nu vă zic cu cine să votați, dar mergeți la vot. O prezență suficientă la vot ne poate asigura un echilibru relativ în parlament. O prezență scăzută ni-l aduce pe Ciolacu în rol de mare campion.

Să nu uităm că electoratul PSD este cel mai disciplinat, merge la vot fără să comenteze sau să conteste și votează trandafirii lui Iliescu fără să clipească!

Nu ne îmbulzim, mască de protecție, dezinfectant la noi, ținem distanța, dar votăm!