Dacă aș fi pentru o zi președinte

Articol din categoria: andreiu

Dragi Români!

În cele două mandate am reușit să distrug totul, să se aleagă praful și pulberea de țara asta. Au murit zeci de oameni arși în spitale, în Colectiv, am recunoscut chiar eu că România a ajuns un stat eșuat.

Tot ce am promis că fac, nu am făcut. Am promis România educată dar avem o rată în creștere galopantă de analfabetism funcțional, am promis că vă scap de PSD și am făcut tot posibilul să îi aduc înapoi la guvernare, am promis o Românie a lucrului bine făcut și am făcut-o praf și pulbere.

Din toate punctele de vedere suntem la pâmânt, că nici golf nu prea vreți să jucați.

Acum, că nu mai e nimic de făcut pentru voi, românii simpli, am zis totuși să nu intru în istorie ca cel mai praf președinte și să fac o chestie care să-mi mai spele din imagine:

 • toate salariile mele încasate în calitate de președinte le voi dona către următoarele cauze nobile, mișcări ale societății civile, care se implică și reușesc să facă ce nu reușește statul: spitale, îngrijiri paliative, inițiative educaționale!

Vă mulțumesc!

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Bun așa! Ai surprins perfect ipoteticul discurs al celui mai dezamăgitor președinte pe care l-am apucat. Cel puțin până cum.

 2. #2 Comentariu nou

  Plus giveaway de la presedintele vostru: un set complet de crose de golf aproape noi, o pereche de clăpari încălțați doar o dată și schiurile de tură pe care le-am cumpărat practic degeaba.

  • #3 Comentariu nou

   maxim schimb pe o pereche de skiuri blana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.