Cum e viața cu Saeco Xelsis

Articol din categoria: andreiu, promo

Timp de 3 săptămâni am găzduit perla coroanei de la Saeco și acum vă spun și vouă cum este.

La final o să găsiți și o galerie cu poze, cu tot ce știe să facă aparatul ăsta, care e mai mult decât un aparat, e un device deștept care îți poate face viața mai ușoară, cel puțin dimineața.

În primul rând, se conectează la internet, la wifi-ul casei, pentru a-și face update-uri automat sau, dacă ai nevoie, să cauți un partener Saeco local de unde să iei cafea sau accesorii. Aici nu a fost cazul, că știm și noi de unde să ne luăm cafea boabe.

Tot cu ajutorul conectării la internet, poți primi și rețete personalizate de cafea, în funcție de profilul tău de băutor.

Pentru că, aici a fost partea care ne-a încântat pe noi, poți să creezi până la 6 profiluri, în funcție de preferințele fiecăruia, pe care să le accesezi rapid. De exemplu, eu beau americano sau espresso lung, pentru mine cafeaua cu lapte deja nu mai e cafea. Așa că mi-am creat în profil două băuturi rapide și aia a fost.

Mariana e fan latte, cappucino, chestii cu lapte de mazăre. A fost la fel de simplu și pentru ea. Interesant la aceste profiluri este că poți să reglezi cafeaua din 7 parametri, pe care îi modifici tu cum vrei. De la dimensiune, la intensitate, la cantitatea de cafea și altele.

Tot cu ajutorul ecranului poți vedea starea în care este aparatul și accesoriile, în orice moment și când trebuie curățat sau schimbat filtrul de apă, care vine în cutie, de la început. Vine cu un filtru de apă AquaClean, pentru a purifica apa și a evita depunerile de calcar.

Mai are un sistem HygieSteam care zice că întreține ușor aparatul de cafea, cu un sistem de curățare inovator, care îndepărtează automat 99,9% din microorganisme.

E desenat și fabricat în Italia, ceea ce se vede în felul în care arată jucăria.

Știu că nu este cel mai ieftin, dar cu sigurantă este un device care poate fi apreciat de orice băutor de cafea. Sau poate fi un cadou excelent pentru cineva care tocmai s-a mutat într-o casă nouă.

Găsiți mai multe modele pe emag.

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  „Saeco Xelsis”
  Cand am citit titlul, mi-a sarit gandul in doua directii. Ori e vorba de vreun virtual assistant/gadget sofisticat, ori ceva boala rara.

  Am mai invatat ceva astazi. Nu auzisem de acest brand.

  Adevarul e ca nici nu consum cafea.

 2. #2 Comentariu nou

  Si ? Cafeaua ? Cum e cafeaua ?
  Eu tocmai mi-am instalat in weekend un ECM Puristika

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.