Clienții Raiffeisen vor putea retrage cash de la POS-urile Rompetrol

Articol din categoria: andreiu

Raiffeisen Bank in parteneriat cu Rompetrol Downstream au lansat  serviciul cash-back (eliberare de numerar la comerciant) in statiile Rompetrol, prin POS-urile bancii. Prin acest serviciu, un client poate solicita avans numerar in limita a 200 lei, atunci cand face cumparaturi in benzinariile Rompetrol si plateste prin card, la POS Raiffeisen Bank. Pentru a putea solicita avans numerar la POS cardul trebuie sa aiba activa aceasta functionalitate de la banca emitenta. Toate cardurile emise de Raiffeisen Bank, inclusiv cele inrolate in wallet-uri cum ar fi RaiPay, au activata aceasta functionalitate.

Beneficiile acestui serviciu pentru detinatorii de carduri sunt: simplitate, rapiditate, comision 0 la retragere numerar si evitarea unui drum la bancomat, pentru extragere sume de pana la 200 lei. 

Raiffeisen Bank si Rompetrol Downstream nu percep nici un comision pentru operatiunile de eliberare de numerar realizate in statiile Rompetrol. Se poate solicita cash-back doar atunci cand se face plata prin card pentru achizitia de carburant sau a unui bun/serviciu oferit in magazinul si restaurantul Hei.

Acest serviciu este disponibil la nivel national, in toate cele 158 de benzinarii Rompetrol.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.