Client service si ING = not love

Articol din categoria: atitudini

De dimineata am pornit in cautarea unei agentii ING care dispune de casierie. Desi am fost dezamagit de unele aspecte gasite pe site-ul lor, am zis sa le mai acord o sansa, luandu-ma dupa recomandarile bune pe care le-am primit de la destula lume. Caut pe net o agentie care sa aiba casierie, trec peste uimirea de a gasi doar 3 in tot Bucurestiul si plec rapid spre agentia de la Piata Alba Iulia. Acolo gasesc un domn consilier care nu a facut altceva decat sa ma lecuiasca definitiv de dorinta de a lucra cu ING. De ce? Pai sa o luam pe rand: in primul rand m-a expediat rapid spre automatul de depunere numerar. Ii explic ca este vorba de o suma destul de mare si nu am la dispozitie nici timpul nici rabdarea necesara de a sta in fata unui robot, tocmai d-aia am cautat o agentie cu casierie.

In cel mai mare sictir imi spune ca pot depune la casierie insa mi se va percepe un comision de 0,2% din suma depusa. Absurd, aberant si in bataie de joc mi se pare acest comision. In fine, trecem de etapa banilor depusi unde si cum si il intreb ce posibilitate de economisire as avea si ce imi recomanda. Omul foarte amabil imi intinde o foaie in fata, imi spune ca gasesc acolo ofertele si ca trebuie sa am cont si imi pot deschide depozit de acasa. Nu asta ma interesa la momentul ala, sa stiu ca pot manevra de acasa cum vreau conturile, eu voiam o recomandare din partea lui. Nu stiu cum il cheama pentru ca nu avea nici un ecuson, nici un namepad, nimic. Putea fi si paznicul.

In momentul ala am trecut vis-a-vis, la Raiffeisen. Acolo am dat de o domnisoara consilier care a avut rabdare mai bine de o ora sa-mi explice ce si cum, sa imi prezinte toate posibilitatile, sa imi recomande cea mai buna solutie si sa imi prezinte toate comisioanele si taxele care vor veni. Banii au fost depusi in 2 minute la casierie, fara nici un efort sau comision suplimentar, aceeasi posibilitate de a jongla cu conturile de acasa o ofera si ei, au comision mai mic la retragere si gasesti bancomate non-stop prin tot orasul.

Asa ca, pe viitor, de ce as mai vrea sa aud de ING? Doar pentru ca e o banca ce a reusit sa isi creeze imaginea de cool? Nu, merci.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu înțeleg, care e problema cu depusul banilor la automat? Eu tocmai asta apreciez la ING, că nu trebuie să stau la cozi, merg și îmi fac eu liniștit depunerile fără să completez zeci de formulare. Asta plus homebankingul. ING pe asta merge, oferirea de metode pentru ca utilizatorii să își facă singuri operațiunile. Dacă vrei cozi du-te la BRD, au și consiliere cu decolteu ca să facă așteptarea mai plăcută.

  • #2 Comentariu nou

   Dude, e alegerea ta. Eu m`am dus sa depun bani la casierie, nu la un automat. La BRD am lucrat, stiu cum e, insa daca eu imi asum sa stau la coada nu ma poti expedia tu la robot. Nu asa se castiga clienti

 2. #3 Comentariu nou

  True, are dreptate si andrei cateodata dai peste niste acrituri de iti vine rau instant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.