Sex and the city: fete singure între surori

Articol din categoria: ca la noi

Discutam recent cu nişte prieteni despre găştile de gagici pe care le vezi fie pe facebook, aliniate în zeci de poze sau prin oraş, la cafele, film, bere sau club. Umblă mereu în haită, vreo 3-4 cel puţin şi sunt mereu fericite şi vesele. Sau cel puţin, asta minează :coolness-ul unei „sorority” de invidiat.

Sunt mult prea bune pentru ca cineva de sex masculin să se apropie de ele sau să le abordeze cumva, indiferent de mediu, ele n-au nevoie de altcineva în afară de surorile lor, gaşca lor de fete mişto.

De obicei nu se încumetă nimeni să se apropie de vreuna dintre ele pentru ceva mai serios pentru că ai de dus una din două lupte : prima ar fi să faci cumva să eviţi contrele celorlalte din grup şi să te integrezi ( nu ştiu cine are nervi pentru aşa ceva) ; a doua ar fi să încerci să o scoţi din gaşca aia, ceea ce este, la fel, o luptă la baionetă, care te consumă maxim şi rişti ca atunci când reuşeşti să-ţi fi pierit deja cheful.

Dacă derulăm un pic pe repede înainte le găsim peste câţiva ani la fel, în aceeaşi formulă, doar că mult mai trecute şi deprimate că deja au sărit de o vârstă, sunt singure şi e târziu pentru a mai face ceva în sensul ăsta că nu le mai bagă nici dracu în seamă.

Cam exact ca în sex in the city, dacă nu mă înşel, nu?

Componenţa găştii se mai schimbă cu anii, cele bătrâne vor adopta gagici noi în gaşcă, doar ca să nu se mai simtă singure şi eşuate în viaţă, cele tinere vor intra rapid în gaşca tipelor bătrâne şi mişto şi tot aşa.

 

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  ce, la noi nu e la fel? nu mi-am auzit pe două bloguri că sunt greu de abordat că stăteam cu papen și cu mariciu in pauzele de la webstock?

 2. #2 Comentariu nou

  bitchiz. in fine, intrebarea mea era de fapt: bai, parca nelersa slabise?!

 3. #3 Comentariu nou

  Vali, la Webstock eram un fel de „Sopranos” amestecat cu „Entourage”. 😀

 4. #4 Comentariu nou

  fkrz

 5. #5 Comentariu nou

  in liceu eram 7 prietene si ieseam zilnic in aceeasi formula, chiuleam identic , era foarte fun.. aveam un pact dragut sa nu ne combinam cu fostul uneia dintre noi, fiind 7 si aveam cam 2 fosti , orasul mic, baieti putini, am ramas singure pana in facultate :))

 6. #6 Comentariu nou

  Prietene, ce-i cu mentalitatea asta nehidratată de Vaslui? Astea-s cele mai ușor de bobinat. Toate, in același timp. Threesome, fourthsome etc. Nici prin cap să nu-ți treacă să alegi doar una, iei tot snopul.

  Dacă pleci din start cu „sunt mult prea bune pentru ca cineva de sex masculin să se apropie de ele”, ai pierdut, te-au dominat, te-au pus ele capră.

  Ce inseamna „pentru ceva mai serios”? Daca te referi la ce cred eu, mergi la alimentara, la biblioteca, la zoo.

 7. #7 Comentariu nou

  the oracle has spoken

 8. #8 Comentariu nou

  eu eram in gasca cu o fata si 3-4 baieti, sa vezi acolo greu sa ne abordeze hehehe

 9. #9 Comentariu nou

  de ce sa va mai abordeze? oricum era excedent..

 10. #10 Comentariu nou

  ah, si ati vazut cum se striga Prietenoooo, ce faci? mi se usuca cand aud

 11. #11 Comentariu nou

  Dar nu poti aborda o femeie cand NU e in oras cu prietenele? Cred ca ar fi mai usor. Eu am si gasca de prietene si iubit. Pentru ca sunt om si o persoana sociabila, iar acestea nu cred ca sunt doua „calitati” greu de gasit, zic eu. :))

 12. #12 Comentariu nou

  tocmai pentru ca ai SI iubit nu ai cum sa intelegi ce am zis eu

 13. #13 Comentariu nou

  daca ar avea doi iubiti insa…

 14. #14 Comentariu nou

  aleka e ok și e și cuminte. back off.

 15. #15 Comentariu nou

  iubirea nu cunoaste limite si granite

 16. #16 Comentariu nou

  mai andrei un tip misto, cu putina carisma, ii placut de o femeie oriunde ar fi ea. singura, cu fetele, in trafic, la alimentara, la coada la paine, intalniri de afaceri etc. daca esti autentic te baga in seama. la capitolul autenticitate ar trebui sa stai super bine nu?

 17. #17 Comentariu nou

  Gasca este de 2 feluri, de oameni normali care stau impreuna pentru ca pur si simplu impartasc niste lucruri (altceva in afara de culoarea de pe unghii) si cei care ies in gasca pentru ca sunt incapabili sa se descurce sau distreze si singuri, apropo de fetele din gasca ce nu pot fi abordate. Nu toate gastile sunt deplorabile 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.