Ceva de văzut: suntem într-o criză care durează 20 de ani?

Articol din categoria: andreiu

Teoria asta am văzut-o și în trecut, dar azi mi-a amintit Maru de ea, pe tiktok. Așa că l-am căutat și l-am găsit pe Youtube.

Bineînțeles, ca orice este pe internet, trebuie luat cu o doză de scepticism și un pic de sare, dar datele sunt acolo și situațiile se susțin. Teoria aparent se confirmă.

Nu știu dacă și voi simțiți la fel, dar eu simt că suntem sub un asediu continuu de câțiva ani. O fi volumul mare de informație, o fi aglomerația marelui oraș, dar simt că suntem întotdeauna cu motoarele turate la maxim, cu nervii întinși, mereu pe fugă, mereu fugând de ceva către ceva despre care nici nu știm ce este, nici ce ne amenință.

 

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Salut ! Aparent video-ul la care ai facut embedded a fost dat jos de catre Youtube :
  „Video unavailable. This video is no longer available due to a copyright claim by Van Neistat”. Fiind interesat de subiect, dupa putina cautare cred ca video-ul original la care faci referire e asta : https://www.youtube.com/watch?v=xeVyfiP0cLk
  Daca ai putea actualiza articolul cu un video-ul corect as fi recunoscator.

  • #2 Comentariu nou

   Si bineinteles un typo : „cu video-ul corect. :)” . Cand introduci si tu editarea comentariilor, timp de 5 minute dupa postarea comentariului ?

  • #3 Comentariu nou

   cand o avea timp baiatu de la tehnic! merci de atentionare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.