Caut ultima fărâmă de logică din țară

Articol din categoria: andreiu

Probabil știți și voi că la noi se închid cârciumile la ora 21, pentru că așa a decis conducerea antivaccinstă a țării, numită elegant Grupul de Comunicare Strategică.

Pentru că sunt cu toții anti-vaccin, absolut toată lumea din conducerea țării este anti-vaccin, vedeți cazul lui Nicușor Dan, care nu s-a vaccinat because of the reason, că are analize de făcut și astfel nu a putut intra la guvern.

Nu poți avea o rată de succes la vaccinare dacă tu îi pui pe cei vaccinați în aceeași oală cu cei nevaccinați. Spre exemplu, închiderea bodegilor la ora 21:00. Cu ce reprezintă vaccinații un pericol dacă îi lași să bea și să mănânce până la ora 24:00? Cu absolut nimic, doar că ajută și horeca, nu doar benzinăriile care sunt deschise seara.

Spun de benzinării pentru că aseară la MOL la Șincai la ora 22:00 era mai multă lume decât la un meci al lui FCSBnueSteaua.

Nu e prima decizie pe care nu o înțeleg.

În primăvară trebuia să fim la ora 22:00 în case, altfel ne alerga potera pe străzi, de parcă eram ultimii infractori. Acum trebuie să debarasăm localurile la ora 21:00.

Întrebarea mea este de ce?

Am respectat toate regulile din 2020 încoace, am trecut prin boală, m-am vaccinat, am încurajat părinții, prieteni, rude, apropiați să se vaccineze, de ce trebuie să suport niște consecințe pe care le suportă și cei nevaccinați?

Pentru că nu e nimeni în stare să capaciteze putorile de la Poliția locală să facă controale? Pentru că avem moaște cu cozi de sute de mii de oameni? Pentru că avem proteste la victoriei pline de simioni și de șoșoci care nu poartă mască și nu le face nimeni nimic?

Tot pe proștii disciplinați se trage spuza?

Are cineva vreo explicație logică?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.