Bucuria micilor cadouri de bun venit

Articol din categoria: andreiu

Ne place tuturor când mergem într-un restaurant și primim ceva din partea casei. Fie un platou cu salate la început, fie un desert din partea casei ( aici se lipește donșoara Cismaru, mai ales de înghețată), fie o sticlă de vin la pachet, la plecare.

Cu sticla de vin la plecare ne-a prins un italian simpatic în Rovinj, patron de cârciumă ( Stella di Mare, vă recomand să mergeți) și din 2015 tot la el tragem la masă când ajungem la croați. Pentru că moșul e extrem de simpatic și ospitalier fără să depună prea mult efort. Și mereu ne dă o mică atenție cât să ne mute atenția de la cât de scumpă e nota de plată. Pe care o plătim cu bucurie, pentru că locul e cu adevărat special.

Mereu când mergem prin vacanțe ne incită discuția, interacțiunea cu patronul cârciumii, cu ospătarii, cu bucuria lor de a te vedea că revii la ei.

Micile bucurii ale vieții, flirturile inocente dintre clienți și comerciant, în epoca modernă se numesc loyalty and retention, dar prefer să le zic în continuare jocuri de tatonare.

Am scris asta de mai sus ca o introducere pentru codul de bun venit de la Freshful, un cod de 50 de lei discount la prima comandă, de minim 200 de lei, plasată în aplicație. Se aplică la finalul cumpărăturilor, trebuie să introduci Viata Freshful în checkout și gata reducerea.

Cu Freshful am avut o experiență super bună, încă de la prima interacțiune, și pe carne și pe legume. Foarte mișto tot procesul, vi-l recomand cu încredere, mai ales carnea. Mai ales carnea de burgeri. Și legumele.

E valabil până la 6 decembrie, deci prindeți numai bine fasolea și ciolanul de 1 decembrie.

Viata Freshful

Photo by The Creative Exchange on Unsplash

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.