Brand-uri preferate. Pur şi simplu!

Articol din categoria: mișto

Am văzut azi la Nihasa un articol în care prezenta frumos brand-urile pe care le foloseşte zi de zi şi am zis să preiau oarecum ideea articolului, dar să vorbesc despre branduri preferate, mai ales că în ultima vreme nu mai poţi spune nimic despre nimeni, că eşti bănuit ca fiind „al concurenţei”.

Încep cu Pepsi. Întotdeauna, oricând şi oriunde o să prefer Pepsi şi toate derivatele din el. De când mă ştiu, nu doar de când au intrat în online şi au început să facă chestii pe aici. Am refuzat să particip la acţiuni sau campanii făcute de Coca-Cola fix din motivul afinităţii faţă de Pepsi. Cola nu are gust, nu are gama variată de produse a celor de la Pepsi, stau prost şi la nivel de creativitate, nimic interesant. Dar totul se rezuma la gust. Şi ceva mai bun decât Pepsi Max nu se există.

Un alt brand de care nu mă lepăd nici bătut e Lucky Strike. Cele mai bune ţigări de pe piaţă, fără piţiponcisme de filtre dublu-triplu-cvadruplu charcoal sau mai ştiu eu ce. Simple şi la locul lor, filtrul galben, gust intens. Punct.

Zippo vine în completarea Lucky Strike. Mai încerca cineva să îmi explice cât de cool e să ai Dupont dar fără succes.

Nike stă mult mai bine faţă de Adidas. Am încercat de mai multe ori Adidas, nu ne-am potrivit deloc. Baschet sau alergat, Nike în picioare. Confort, nu te dor tălpile, nu put aşa rău, nu îţi fac bătături.

Nivea pentru tot ce înseamnă cosmetică masculină : gel de ras, after-shave, gel de păr, gel de duş, etc.

Cămăşile de la Braiconf. De departe cele mai bune de pe piaţă, lăsând la o parte patriotismul local. Croială mişto, uşor de călcat, materiale de super calitate. Din toate cămăşile din dotare, vreo 3 sunt produse de altcineva, în rest, e un fel de depozit al firmei brăilene în şifonierul meu.

Jolidon pe partea aia de garderobă care nu este expusă vederii publice.

Kfc pentru că acolo măcar ai idee ce mănânci, nu doar o pastă sub formă de hamburger.

Silva. Mai precis Silva Blondă. Pentru că e o bere destul de bună faţă de ce se găseşte prin cârciumile de la noi care nu se cheama Beer O’Clock.

A se observa că nu am dat link către nimeni în afară de Nihasa, să nu creadă cineva că e vreo campanie la vreunul dintre brandurile enumerate mai sus.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  De unde iei cămășile?

  • #2 Comentariu nou

   ori din Braila de la magazin, ori de aici. E un magazin pe mosilor langa mine, mai e unul in fashion house si in plaza, daca nu ma insel

 2. #3 Comentariu nou

  E o campanie de awareness pentru Nihasa! 🙂

 3. #5 Comentariu nou

  Pepsi, Nike, Nivea, KFC

  idem 🙂

 4. #6 Comentariu nou

  Ne bucurăm că ne aflăm şi noi pe lista brandurilor tale preferate! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.