De când cu kiddo apărut în familie au apărut provocări la care nu ne-am fi așteptat. Dacă la început am descoperit chestii pentru umiditatea camerei, ba de crescut, ba de scăzut, white noise și altele, când a început diversificarea a început distracția.  Că tre să-i dai să mănânce, dar pentru o viață mai ușoară ai nevoie de tot felul de chestii prin casă. Care, la prima vedere, sunt toate la fel, doar că nu.

Unul din elementele esențiale e blenderul, care poate servi în zeci de cazuri, doar că uneori te poate lăsa în drum, la mijlocul procesului culinar.

Pe noi ne-a lăsat în drum în mijlocului procesului de fabricare a unui parizer de casă, după o rețetă a maestrului Copolovici. Senzațională rețeta, de altfel, simplu de făcut, în teorie.

În practică am aflat că un blender de 1000W nu e suficient pentru carne crudă de curcan. Și când era lumea mai dragă, ne-am trezit cu miros de ars și duhul dat. A fost surprinzător, pentru că până atunci tocasem la el o grămadă de chestii, fructe, legume, gheață și altele.

Ocazie cu care am dat fuga la eMAG să caut blender. Aici începe aventura adevărată: ce să iei?

Avem așa:

  • Blender 3 în 1
  • Blender portabil
  • Blender pentru smoothies
  • Blender personal
  • Blender de masă

Pe lângă astea, mai sunt elemente de diferențire gen: cuțite, număr recipiente, matarialul, boluri, câte, cum, cu afișaj sau fără afișaj, RPM, număr viteze și tot așa.

Cumva foarte bine că există atâtea variante, cumva complicat pentru a decide ce ai nevoie. E important să ai în minte clar de la început pentru ce o să-l folosești, ce buget ai, ce aștepți de la el ( recte să nu se ardă) și dacă ții neapărat să fie brand mare.

Pentru că eu habar nu am, și mă uit de vreo 2 zile ca mâța în calendar și nu știu că să aleg.

So, help a brother out și dați-mi niște recomandări.