Adevărații mei influenceri. Cum funcționează

Articol din categoria: andreiu

Trebuie să scriu asta, să rămână aici și pentru viitor.

Am pretenția că sunt un tip care face cumpărături raționale, nu din impuls, toate chestiile pe care le-am cumpărat în ultima vreme au fost luate după analize serioase și pus în balanță necesitate versus moft.

Well, am reușit să cumpăr azi două chestii de care nu aveam neapărat nevoie, doar pentru că le-am văzut purtate sau recomandate de oameni la care mă uit cu admirație.

Don’t ask why, dar am avut nevoie de această șapcă de la VANS, doar pentru că a purtat-o Fodor în Asia Expres.

Și mie mi-a plăcut echipa Fodor – Bontea și m-am bucurat sincer că au câștigat, mai ales că sunt doi oameni cu mult bun simț, fără aroganțe inutile și fără snobisme de pension.

Așadar, mi-a trebuit șapcă VANS. Deși cred că mai am 10 șepci, vreo 2 de la PORC, vreo 2 de la NIKE, aveam nevoie de asta. Man, i feel like a woman.

A doua chestie, de care să zicem că am nevoie este oala de fontă emailată recomandată de Bontea. Mi-a rămas pe cap de când am văzut cum a făcut Bontea pâine în casă, în oala asta. Plus că îi găsesc multe utilități pentru #tatigateste. Și pe instagramTV unde a făcut pâinea n-a zis nici un cuvânt despre oală, nici un apropo.

La fel, consider că am luat un produs bun, endorsat de cineva care se pricepe, știe despre ce vorbește și mi-a demonstrat că și folosește produsul. Este un key opinion leader pentru mine, în domeniul de cooking.

Da,  din păcate nu o să cumpăr ceva de bucătărie recomandat de Alex Velea, îmi pare rău, Tefal. Rămân pe metoda clasică.

Cât despre funcționat, e simplu. Mi se pare că m-am regăsit în valorile și stilul lor cât au fost în Asia Expres.

Simpli, cu umor, cu bun simț, cu determinare, valori pentru care pot fi considerați influenceri. Valori din ce în ce mai rar de găsit printre sferele înalte.

Acum aștept să vină comenzile, ce să și mai fac.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am luat de la Lidl oala de fonta emailata si tigaie de fonta. Excelenta investitie. Scot niste tocane la cuptor din oala de te le lingi pe degete.

    • #2 Comentariu nou

      oh, the struggle, ca am citit „tocane la cuptor din oaie” si mi s-a umplut gura de bale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.