Vodafone se implică în susținerea artiștilor români. Și nu numai

Articol din categoria: andreiu

Platforma „Împreună mai puternici” a fost gândită de Vodafone ca un spațiu de susținere a artiștilor sau profesioniștilor români și ca un loc de întâlnire între aceștia și fani. Mai mult, tot aici, fanii pot dona pentru a susține artiștii/profesioniștii preferați.

Și când vorbim de artiști români, vorbim de nume ca byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole. Curatorul acestei liste este chiar Tudor Chirilă.

De exemplu, pe 01. mai avem concert Jean Gavril, avem o jumătate de oră live cu Tudor Chirilă și apoi DJ set cu AltOM. Blană.

Dincolo de muzică, utilizatorii vor putea să urmărească momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

Utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Drăguș).

De asemenea, platforma digitală a Vodafone îi ajută pe oameni să continue să facă exerciții fizice și să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet și antrenamente funcționale.

Actorii, cântăreții, instructorii de fitness și specialiștii din varii domenii vor ține sesiuni live în fiecare zi.
Vizitatorii platformei vor putea să se bucure de momentele preferate și vor putea să își arate susținerea prin intermediul platformei. Întregul program al momentelor live este disponibil aici 

Mișto platformă, mișto inițiativă, merită promovați, susținuți și încurajați pentru mai departe. Și Vodafone, și artiștii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.