Această națiune iubitoare, milostivă, empatică și cum mai vreți voi

Articol din categoria: andreiu

Se dă o știre cum că niște doamne au fost prinse furând din mâncarea copiilor de la creșă. Aia e, toată lumea mai ciupește câte un pic de unde apucă, e scris la noi în frunte.

Faptul că furăm din mâncarea copiilor pe care trebuie să îi îngrijim demonstrează încă o dată că noi, românii, ne urâm cu patimă copiii, urâm tot ce înseamnă viitor și asta se vede în modul în care statul și socitatea tratează părinții și copiii. E știut de mult, în România poți face orice, mai puțin copii.

Dar, ce m-a frapat pe mine până la nivel de mini AVC este următoarea frază:

Mai mult, potrivit publicației locale, directoarea Centrulului Creșe ar fi primit bani de la subordonatele sale pentru a le permite acestora să fure din mâncarea copiilor.
Citeşte întreaga ştire: Directoarea Centrului de Creşe din Ploieşti, arestată preventiv după ce ar fi furat din mâncarea copiilor.

Dreptul de șmecher pentru acces la japcă, la furt, la îndestulare, la prăduit copiii ăia. Taxa de protecție. Directoarea interlopă, dresoarea de conserve și jigodii.

Explicați-mi acum că suntem buni, empatici, ne iubim copiii, am ucide aproapele fără să clipim, cu milostivenia noastră, dacă e vorba de preaplinul propriului maț.

1 comentariu Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  In caz ca n-ai citit pana acum :)) : https://www.ziarulincomod.ro/cum-picat-instanta-dosarul-angajatelor-creselor-care-furau-mancarea-copiilor-ancheta-se-va-relua-de-la-zero/

  Eu il am la cresa privata. De 2 ori am incercat sa ma duc sa depun actele la cea de stat, mereu a intervenit ceva. Acum stiu ce :)))

  Un pic offtopic: https://www.ziarulincomod.ro/bani-pentru-angajari-la-spitalul-judetean-ploiesti-sefa-biroului-resurse-umane-acuzata-de-luare-de-mita/

  Au suparat ele pe cineva de au aparut in presa
  Tot orasul stie ambele situatii de ani buni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.