A început campania

Articol din categoria: andreiu

Pariuri?

Așa cum spuneam, la București vom avea încă 4 ani de doamnă, pentru că lumea este mult prea ocupată să fie nemulțumită de Nicușor Dan decât să își dorească să scape de Firea de la primărie. Ba că s-a dat cu PNL, ba că s-a dat cu USR, ba că nu face sau face ceva, ba că nu o scoate la vitrină pe nevastă-sa, ba că sau ba că nu. Și Firea face exact ce trebuie, adică vorbește cu electoratul ei, știind că hipsterii nu vor ieși la vot, pentru că sunt nemulțumiți și dezgustați de politică.

Între timp, se anunță vremuri nasoale, dacă pică și rețeaua de electricitate, nici ăștia ca mine nu vor mai putea face bășcălie de racordații care tremură după ce au micționat pe el de vot. Că pe ei nu-i interesează politica, dar urlă pe facebook că n-au apă caldă, fără să facă legătura simplă de cauzalitate.

Probabil vom avea tot PSD sau pe acolo ( pro romania e tot psd) și la restul de sectoare, o să fie frumos încă 4 ani.

În provincie o să fie interesant, cu toate valurile astea de migrări de la un partid la altul, că nici nu mai știi care ce culoare are.

Deci? Votezi? Dacă da, cu cine?

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nicusor Dan – Ciprian Ciucu (sector6)

 2. #2 Comentariu nou

  Intra la Vali pe pregatiri.ro recomanda el acolo un generator portabil decent. Cumpara si niste canistre de motorina/benzina ca tot s-a ieftinit, sa fi pregatit de ce e mai rau.
  Problema este ca nimeni nu a realizat inca: daca Firea ia primaria, 100% o sa fie prima femie presedinte din Romania. #fireapresedinte

  • #3 Comentariu nou

   eu ma asteptam sa o vad inca din 2019. cat despre pregatiri, ma mut la Braila in secunda doi

 3. #4 Comentariu nou

  Am mai auzit asta si despre Dancila.
  Eu inca sper, in prostia mea, sa nu iasa nici primar si sa ramana doar o alta țoapă din panoplia de Olgute si Carmedane.
  Ma rog, ea o sa ramana Prima Doamna a Voluntariului pe viata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.