A fost ales primul Tapster din România

Articol din categoria: promo

La capătul uneia dintre cele mai mișto campanii de recrutare pe care le-am văzut eu făcute pe la noi ( au integrat super bine digitalul cu offline-ul, vedeți aici cum) luni seara a avut loc finala concursului de tapster din România.

Au rămas în finală 4 concurenți, super buni de altfel dar numai unul putea fi ales primul tapster din România. Dorin Adrian Mihai, pe numele său, va fi primul Tapster oficial al României. Dar, aici vine partea cu adevărat mișto a evenimentului de luni, și ceilalți 3 finaliști vor merge în Cehia pentru a fi pregătiți și școliți pentru a deveni tapsteri.

După un proces de recrutare complex, în care s-au înscris peste 100 de candidați, Marea Finală  a adus în fața juraților patru concurenți, cei mai buni, care și-au demonstrat măiestria în servirea berii perfecte la draft. Luând în calcul întregul proces de recrutare, profilul candidaților, interviurile telefonice, interviurile față în față și prestația la demonstrațiile practice și la competiția finală, suntem mândri să anunțăm în mod oficial că am ales și urmează să certificăm primul Tapster din România, care va ocupa poziția de Country Tapster – Dorin. Acest moment reprezintă doar începutul unei strategii pe termen lung de educare a consumatorilor și a personalului din locațiile HoReCa cu privire la servirea berii la draft la nivel de excelență. De aceea, și pentru că a fost o decizie foarte dificilă pentru noi să alegem câștigătorul,  juriul a decis în unanimitate – ne dorim ca și ceilalți trei finaliști: Călin Ioan Ioaniciu, Florin Marian Stoica, Alexandru Flucus – Vernescu să fie instruiți în perioada următoare în Plzen și să obțină certificarea de Tapster Pilsner Urquell, aceștia urmând să se alature comunității internaționale de Tapsteri și să activeze ca Tapsteri și ambasadori ai mărcii în România’,  a declarat Georgiana Bercu, Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus Breweries.

Pentru cei ce nu știu ce presupune meseria de Tapster, am scris aici, mai demult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.