M-am ales cu un suport de vinyl foarte mișto realizat

Articol din categoria: andreiu, promo

Acum ceva vreme spuneam pe facebook ca cei de la PepsiCo m-au invitat să mă alătur unei campanii de promovare pentru programul ReUse Hub, în parteneriat cu cei de la ImpactHub.

Pe scurt, programul ăsta își propune să transforme deșeurile ( ambalaje, practic, ca să fim mai clari) și să le transforme în obiecte care să aibă și o utilitate practică în viața noastră.

Eu am dat niște sticle și doze de apă/suc și încă niște chestii de sticlă și plastic și m-am ales la schimb cu un frumos suport de vinyl-uri, mai ales pentru momentele când am oaspeți și vreau să mă dau și mai mare decât o fac deja cu discurile mele.

Pentru ca teoria să se confirme și destinația practică să existe și să se verifice, când n-am oaspeți și nu e cazul de pickup, suportul poate fi folosit super bine și pentru tabletă. Dacă mă chinui un pic sigur îi mai găsesc câteva utilități prin casă, poate inclusiv de door holder.

În fine, ideea e că avem deja mult prea multe ambalaje pe care nu le folosim decât o dată și care ar putea fi refolosite, transformate și ar putea primi altă utilitate decât cea de deșeu.

Sper din suflet ca ReUse hub să scoată numai super idei și să avem de acum încolo multe chestii d-astea mișto de folosit în casă, precum am eu de la Foldo Studio. ( bineînțeles că am aflat cine mi-a făcut asta)

Programul ReUse Hub se adresează antreprenorilor inovatori, cu soluții fezabile din domeniul reciclării. Dintre acestea, au fost selectate 16 startup-uri care vor participa la un accelerator de 3 luni. Acesta presupune o serie de workshop-uri intensive pentru dezvoltarea strategiei de lansare și creștere. La finalul acestei etape, îşi vor susține ideile în fața unui juriu format din reprezentanți Impact Hub Bucharest, PepsiCo, business angels și actori din industria reciclării.

Câștigătorul premiului acordat de PepsiCo va beneficia, pe langă premiul de 50.000 EUR, de un abonament la Impact Hub Bucharest, de consiliere şi mentorat timp de 6 luni şi de acces la o comunitate de antreprenori și mentori din industrie și tehnologie care îi vor oferi know-how-ul necesar pentru creşterea business-ului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.