Se spune că lucrurile memorabile sunt cele pe care le faci atunci când ieşi din starea ta de confort. Deşi e greu, poate te enervezi şi te întrebi de ce ai ales să faci asta. Dar de lucurile astea îţi vei aminti mereu. De exemplu, eu îmi amintesc cu greu ce am făcut anul trecut de ziua mea. Sau cum am sărbătorit-o acum 2 ani. Mai departe e cu atât mai dificil. Doar cea de la 18 ani o mai ştiu exact.

Dar cu greu voi putea uita momentul în care am făcut 27 de ani. Pentru că s-a întâmplat la Cluj, într-un loc rupt din poveşti, sus la munte, mai exact la Cabana Moţilor, alături de o gaşcă de oameni pe care mă bucur că i-am întâlnit în viaţa asta.

Mai exact, am mers sus pe munte, am făcut o pomană a porcului ca la carte, mi-am făcut prieteni noi şi sinceri, am mers cu sania trasă de cai, am cântat, am dansat, am povestit şi ne-am râs pe burtă cu Liviu Alexa, Brylu, Crivăţ, Grumăzescu şi Răzvan atât vineri seara cât şi sâmbătă toată ziua. Trecând peste faptul că am speriat pe toată lumea cu cât de mult pot mânca, mai ales dimineaţa, mâncarea de la Cabana Moţilor e senzaţională. Şi au şi o zacuscă de nu-ţi vine să te mai opreşti. Dacă o mai combini şi cu un vin roşu…iese o nebunie gastronomică.

Duminică după ce subsemnatul a bifat 27 de primăveri, nebunia a continuat şi mai aprins 🙂

Una peste alta, ziua petrecută sus la munte mi-a încărcat bateriile şi m-a rupt pentru câteva ceasuri de jungla urbană. Şi asta e de bine. Mai ales datorită peisajului, cabanei şi oamenilor de acolo. Păcat că e departe de Bucureşti. Dacă ar fi mai aproape, serios de nu aş petrece un weekend pe lună acolo. Dar niciodată nu poţi şti ce îţi rezervă viitorul.

Acum îmi rămâne numai să îi felicit pe TvDeCe-i şi pe Crivăţ pentru organizare şi să mulţumesc tuturor pentru că mi-au făcut ziua de naştere specială!

#wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumânărilorDespre AlcoolDomeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

Eu trebuie să mai transmit nişte mulţumiri către Ford România prin Colina Motors pentru că m-au ajutat să ajung acolo 🙂