Wrestling- barometru pentru IQ

Articol din categoria: ca la noi

Aseara am cazat un prieten din Braila care si-a dus pustiul la marele eveniment de Wrestling ce a avut loc  la Sala Polivalenta. Dupa ce pustiul, de clasa a Va, daca nu ma inseala memoria, mi-a povestit cu lux de amanunte si cu un entuziasm de copil inocent tot ce s-a intamplat, cum s-au lovit, au sarit si s-au dat cu capetele de podea protagonistii, taica-su la trimis la nani. Deh, ora de culcare pe care aveam toti boala la varsta aia si care era de mult depasita.

Apoi am ramas cu al meu prieten sa mai povestim una alta la o bere. Si am auzit si povestea lui despre ce a fost acolo. Ca si show a ramas si el incantat si chiar a apreciat antrenamentele pe care le fac oamenii aia ca sa poata performa in halul ala. Iti trebuie totusi ceva antrenamente sa te arunci ca dementul pe mese si ce recuzita mai gasesti la un astfel de show. Ceea ce l-a socat, a fost insa puhoiul de oameni care au venit acolo cu convingerea ca alea sunt lupte pe bune si cine spune ca sunt niste trucaje in virtutea entertainment-ului este un idiot si un ignorant. Ok, inteleg sa fie pustii si copiii creduli si fascinati de spectacol, dar tu, ditamai buhaiul sarit lejer de 30 de ani, cum dracu sa crezi ca e pe bune? Ce i-a fost dat sa auda acolo mi-a alimentat rasul mai bine de jumatate de ora. Femei care povesteau despre faze intamplate anul trecut, cum ca o lovitura de scaun a decis campionul mondial la nu stiu ce categorie si asa mai departe.

Dupa ce a terminat de povestit si eu de ras am concluzionat amandoi sec: „Mai e ceva de spus despre noi, ca natie?”

Poza de aici

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Românii oricum sunt nişte pelicani şi înghit toate fazele de genul „În ’89 am alungat securiştii”, „Moni l-a luat pe Iri din dragoste”, „Votul este pe bune (electoral sau cel de la Românii au talent).
    De ce nu ar crede şi că Wrestling-ul este pe bune? 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.