Cum sa fii un artist modern?

Articol din categoria: ca la noi

Vorbesc aici despre Alexandru Arsinel. Da, jumatatea cuplului Stela-Arsinel care ne-a mancat sufletele ani de zile in noptile de Revelion, cu aceleasi scenete si glume ieftine. Si ala care acum apare in minunata reclama la Farmacia Inimiiii Catenaaa! Poate daca ar trece pe acolo mai des ar gasi si un remediu impotriva penibilului in care se afunda tot mai tare in ultima perioada.

In ziua de Paste, zacand dupa drob si friptura dau drumul la televizor sa vedem ce mai e. Ajung pe Antena 1, unde era stimabilul comediant mai sus mentionat. Si il vad, spre surprinderea mea, interpretand o sceneta banala, ca de obicei. Dar socul meu a fost cand am vazut ca Stela a fost inlocuita, de acest titan al glumelor la care nu rade nimeni, cu nimeni alta decat Anda Adam.  Pana aici toate si frumoase, imi zic ca na, s-o fi saturat omul de coafura roscata si vrea ceva mai tanar, care bate spre blond. Ce m-a intrigat maxim a fost chiar sceneta. De ce? Va spun mai incolo.

Daca o sa va uitati si la clipul de mai jos, o sa va dati seama ca Arsinel nu a facut decat o adaptare de 2 lei dupa Toma Caragiu, care in urma cu multi ani a facut ceva identic, doar ca se referea la icoane, nu la sutiene. Va invit sa incercati sa gasiti si alte diferente, daca exista. Poate mi-au scapat mie.

Dupa experienta asta am ramas in gand cu o singura concluzie: Arsinel este tipul de artist modern care plagiaza si vorbeste despre tzatze. Ce ne-am putea dori mai mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.