Vum, vuum, vuuumm….karturi

Articol din categoria: andreiu

In caz ca nu stiati, saptamana asta se lanseaza CARS2, adica filmul ala misto cu masini care fac ele tot felul de giumbuslucuri. Eu n-am ajuns inca sa-l vad, dar promit sa remediez problema cat de curand.

Si pentru ca un film ca asta nu poate fi lansat decat intr-un cadru deosebit, fetele de la Rogalski s-au dat peste cap sa faca o lansare speciala. Si, ca de obicei, au reusit din plin.  Ce urmeaza a fi povestit mai jos, s-a desfasurat joi si daca n-ar fi nu s-ar mai povesti.

Mai precis: se ia o gasca mare de bloggeri, se duce gasca la Amckart Pipera, li se dau niste karturi pe mana si ii lasi sa concureze si sa se distreze. Din pacate, inca o data s-a dovedit ca sunt doar un cismar si nu un pilot de masini, avand in vedere ca n-am reusit sa scot un timp atat de bun incat sa ma pot califica in finala. Dar ma consolez la gandul ca am iesit peste Auras :D.

Intre sesiunile de calificare, am avut ocazia unica de a fi in masina alaturi de campionul de raliu Titi Aur, in doua ture de circuit, una cu mine la volan si una cu mine in dreapta lui, la volanul noului Volvo S60. Intai de toate, trebuie sa spun ca emotii mai mari decat sa-l am pe Titi Aur in dreapta n-am avut de la primul pupat sau ceva de genu. Cu o politete extraordinara mi-a spus ca nu sunt rau ca sofer [ce sa zica omul] si apoi a trecut el la comanda. Si aici se termina cuvintele…

La finalul nebuniei castigator la puncte, ma rog…timp, s-a dovedit a fi Alex Oda care este cel mai kartist blogger, care merita felicitat din plin. Bravos!

Acum nu-mi mai ramane decat sa ma duc sa vad si eu filmul, dupa care mai povestim despre masini.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.