Aventura catre #timisoaranoastra

Articol din categoria: andreiu

Aventura incepe de dimineata, cand, ca un angajat silitor ce sunt, ma trezesc pe la 6 si ceva ca sa ma apuc de treaba. Am tren spre Timisoara la 12, e ok, am timp suficient imi zic. Purced la a executa sarcinile angajatoresti si pe la un 9 imi vine ideea sa ma mai uit o data pe net, sa vad exact la cat e trenul, cat face, chestii d-astea. Intru pe site, imi caut trenul si soc! trenul nu era la 12, era la 10:45. Houston, we have a problem here. Dau fuga prin casa, pregatesc bagajul, incerc sa termin treaba si Cismaru la 10:20 iese pe usa. Calculez repede, metroul nu ma coafeaza, nu stiu la cat vine si risc sa intarzii, RATB-ul nu este de folosit in conditii de criza, deci iau un taxi.

Ma urc in primul, dau de un nenea taximetrist foarte calm, ii zic repede la gara, ca la si 45 am tren si nu am bilet. Intra si el in panica, raliu prin bucuresti si in 5 minute eram la gara.  Numai ca omul si-a dat seama ca nu am timp sa merg si la bancomat, sa ma asez si la coada pentru bilet si sa-mi iau si o sticla de apa cu mine, asa ca a coborat din masina si s-a dus la coada sa-mi tina rand pentru bilet.
Am fost un pic surprins de gestul sau, insa a venit la marele fix. Uite domle ca se poate si la noi. Respect

Si zic eu, dupa un asa inceput de calatorie, ca prin Timisoara nu are sa fie decat foarte foarte fain. Mai ales ca Nebuloasa s-a dat peste cap sa fie o gazda foarte primitoare. Si o sa-i iasa, ca o stiu 🙂

Cu alte detalii despre ce o sa faca gasca de bloggeri in Banat, vom reveni.

P.S: Nebu, sosesc la 19:32 🙂

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Este 19.45. Ai Ajuns? Ne vedem dimineata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.