Vrem Radio Guerrilla înapoi?

Articol din categoria: mișto

A tot umblat  o petiție online ( da, oamenii încă mai cred în ele) care strângea semnături pentru renașterea Radio Guerrilla. Azi a fost făcut public anunțul că a fost depus dosarul pentru obținerea licenței și revenirea stației în eter.

Întrebarea care se pune, este oare nevoie acum de Radio Guerrilla? La apariția lui, în 2004 a fost într-adevăr un adevărat șoc în piața radiourilor. Un radio deștept, cu oameni deștepți, cu emisiuni curajoase și cu muzică pentru un anumit tip de public. A funcționat și și-a făcut foarte bine treaba, devenind rapid un brand curajos, care a pătruns în mentalul colectiv ca fiind ”ăia cool”.

Dar oare acum, când avem Gold FM și Tananana pe aceeași nișă, cu oarecum același format, Tananana păstrând o parte bună din realizatorii de la Guerrilla, mai este nevoie de Guerrilla? Da, poate ar fi nevoie de încă un război de sfârșit de săptămână cu Tănase sau o zonă liberă, dar nu cred că cei din urmă nu și-ar găsi locul în altă parte.

Ar mai putea aduce ceva nou, în afară de nostalgie? Eu zic că nu. Și ar fi păcat să revină ca să moară dezamăgitor mai încolo. Așa măcar rămâne în memoria tuturor ca radioul care a vorbit cu o nișă pe care nimeni n-o băga în seamă dar care este una substanțială.

Și sunt chiar curios dacă cei de la CNA vor fi impresionați cumva de cele 27.000 de semnături. Ar fi prima petiție online pe care ar lua-o cineva în seamă.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Uneori când pe alelalte două vorbesc tâmpenii diverși realizatori știi ce calmant e să dai pe Guerilla care merge doar pe online și la ora actuală are DOAR muzică ?
  Din punctul meu de vedere o revenire pe FM nu ar face decât să-l strice ;).

  • #2 Comentariu nou

   eu de FM vorbesc 🙂 si da, se bat niste campi mari, mai ales la goldfm

 2. #3 Comentariu nou

  Meh, în FM dacă vreau să ascult oameni vorbind, dau pe Europa FM, dacă vreau să ascult muzică, mut pe stick-ul USB :D.

 3. #4 Comentariu nou

  GoldFm o sa dispara acolo fiind o parte din cei de la Radio Guerilla care pregatesc proiectul deci ar fi doar doua. Ar fi bine sa existe competitie pentru a avea doua radio-uri bune, care sa chinuie sa faca lucruri cat mai faine pentru a avea ascultatori. Nu doar unul care sa „fure” toata nisa deoarece nu au alternative.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.