A apărut pe net un clip cu niște copii care transmit un mesaj clasei politice. Are o ușoară tentă de propagandă sovietică, dar trecem peste. Așa cum zice și Vali, e generația care fumează tantum rosa în spatele blocului, cum băgam noi snagoave.

La minutul 2 intră o tipă extrem de revoltată că sunt o generație de spălători de vase sau vânzători în restaurantele și magazinele aleșilor, că acolo vor aleșii să fie ăștia mici. Vor case și locuri de muncă.

Eh, puștilor, hai să vă dau un sfat, cumva rupt din titlul vostru: Gândiți! Puneți mâna pe carte, luați bac-ul, terminați o facultate, învățați să faceți altceva și nu vă va reține nimic să nu fiți spălători de vase sau vânzători în magazine. Sau șoferi de aleși. Sau salahori.

Pentru locuri de muncă, pentru case și familii, trebuie să munciți. Și nu e o rușine să lucrezi într-un restaurant la 19 ani, să faci un ban de cico. Nu e nici o rușine. Dar trebuie să gândești ca să realizezi că nu ajungi manager sau milionar imediat ce ai absolvit o școală.

Deci, gândiți înainte să spuneți prostii cu iz comunist?

P.S: nu pot neglija continua obsesie pentru case a românilor. Am crezut că odată cu timpul se va schimba percepția. Dar iată că nu.