Vodafone susține educația digitală (P)

Articol din categoria: andreiu, promo

Cred că suntem conștienți cu toții că nu vom putea reveni la normal anul ăsta, cel puțin nu la normalul pe care îl știam până în iarna care a trecut. Nici la vacanțe, nici la restaurante, nici la multe servicii și nici la școli sau universități.

O spune chiar ministrul educației, despre care eu cred că e o tipă echilibrată și realistă, mereu când a vorbit public, a vorbit la subiect. Așadar, o să avem școală digitală, trebuie să ne mobilizăm să fim siguri că cei mici, direct afectați vor avea resursele necesare, pentru a putea face școală de acasă.

Și aici intervenim și noi, dar și companiile. Repet, modul în care s-au mobilizat companiile în perioada asta este impecabil, au fost companii care s-au autodepășit în empatie și civism.

Revenind la școala digitală care se prefigurează a veni, utilizatorii Vodafone sunt încurajați să doneze 2, 5 sau 10 euro pentru extinderea programului Școala din valiză (resurse educaționale).

Fundatia Vodafone dublează fiecare donație.

Acest proiect presupune și extinderea resuserlor oferite de programul Școala din valiză prin realizarea de masterclasses specifice pentru toți elevii, acces la o bibliotecă digitală și programe de îndrumare.
Clienții pot dona prin SMS, din creditul existent în extraopțiunea cartelei preplătite, direct pe factura Vodafone sau cu ajutorul unui card bancar.

Dar din dar se face raiul, cum ar veni. Fiecare sumă contează, mai ales că donația va fi dublată. Internetul mobil necesar elevilor din program este oferit gratuit de operator.

Acest proiect presupune și extinderea resuserlor oferite de programul Școala din valiză prin realizarea de masterclasses specifice pentru toți elevii, acces la o bibliotecă digitală și programe de îndrumare realizate cu ajutorul voluntarilor selectați de Vodafone.
Clienții pot dona prin SMS, din creditul existent în extraopțiunea cartelei preplătite, direct pe factura Vodafone sau cu ajutorul unui card bancar.

Dar din dar se face raiul, cum ar veni. Fiecare sumă contează, mai ales că donația va fi dublată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.