Vedem și niște controale pe litoral?

Articol din categoria: andreiu

Acum că s-a dus weekendul prelungit în care jumătate din bula mea de facebook a fost la mare, ar fi interesant de văzut dacă apar și niște controale de fiscalitate pe litoralul românesc.

Conform tuturor materialelor de la știri, dar și din canalele alternative de informare, adică facebook și instagram, a fost plin ochi peste tot.

Și nu de alta, dar anul trecut, în luna mai, municipiul Tecuci a avut mult mai mulți turiști înregistrați decât Vama Veche. Și cum eu n-am petrecut niciodată de 1 mai la Tecuci și nu știu pe nimeni care să ardă de dorul Tecuciului care nu mai e ce-a fost, îmi miroase a treabă românească.

Aș vrea să văd controale din două motive:

  1. ca să nu fie unii mai deștepți ca alții și să meargă pe evaziune, doar pentru că se poate
  2. pentru că fac evaziune pe banii noștri, ai tuturor, munciți de noi.

Oricum, treaba cu litoralul și cu prețuri de 500 de euro cazare pentru 4 nopți în Vamă e cel mai dăunător pentru eforturile tuturor care încurajează mai mult consum de produse românești, producție locală, să rămână capitalul aici.

Tocmai d-asta aș vrea controale, amezi, autorizații ridicate și alte sancțiuni care se impun.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    E simplu de ce nu ai sa vezi controale pe litoral sau… măcar în Vamă, 75-85% din proprietăți sau măcar acționari sunt de la instituțiile cu atribuții de control. Voila 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.