Chestii pe care le simți și nu le poți explica

Articol din categoria: andreiu

În toată pandemia și lockdown-ul de care am avut parte în perioada asta s-a relaxat treaba și pentru copil, adică am lăsat-o să doarmă cât vrea ea dimineața, chiar dacă noi ne-am trezit la program normal.

Ei bine, în 8 din 10 cazuri, dimineața, la un moment dat mă ridicam de pe scaun și mă duceam la kiddo în cameră și tocmai se trezea sau se trezise de puțin timp. Fără să o aud pe baby monitor, fără să aud ceva, pur și simplu. Ore diferite, nu în fiecare zi la 09:30.

Ieri, la Brăila, la ai mei, unde sunt săptămâna asta, îmi vine de nicăieri să iau câinele la pigulit, să văd dacă e în regulă, blana, pielea, nu știu exact ce căutam. Cert e că am găsit vreo 5 căpușe pe el, pe care le-am scos rapid. Fără să văd vreo căpușă, fără să fie vreun pericol, fără să am vreun semnal înainte, m-am apucat să-l caut și bine am făcut.

Aveți și voi chestii d-astea, care aproape te fac să crezi în șamanism, pe care nu le puteți explica?

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut, eu am trecut printr-o astfel de premonitie atunci cand mi-a luat foc apartamentul. Mi-am scos sotia si fiica la mall fix cu 10 minute inainte ca tabloul electric sa se aprinda ca o torta. Nu stiu de unde mi-a venit dar am cerut imperativ familiei mele sa mergem la mall si le-am salvat viata.

  2. #2 Comentariu nou

    Din sfera aceasta, am perioade cand e de kkt si „nu ma panichez”; asta nu pt ca imi impun ci pt ca asa „simt” si se gaseste rezolvsre. Si momente cand ma framant, imi dau seama. A trebuie sa ma misc mai mult pt ca altfel e groasa. Am facut teste si chiar s-a verificat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.