Vacanta pe litoralul romanesc

Articol din categoria: andreiu


Pe la sfarsit de luna iunie am taiat-o in Mangalia pentru o saptamana. Stiu, o sa ma asalatati cu intrebarea : ” de ce dracului tocmai in Mangalia?”. Pentru ca am vrut o zona linistita si nu foarte scumpa si am si primit recomandari foarte bune in sensul asta.
Revenind la subiect trebuie sa recunosc ca am multi dusmani, care m-au injurat destul de mult si de insistent incat sa nimeresc fix cea mai rece si ploioasa saptamana din vara anului 2011 probabil. In 6 zile am prins vreo 7 ore de soare si cam 5 de plaja. Soarta. Nu ma dau batut asa ca o sa mai vizitez marea anul asta.

Despre Mangalia acum. Mai mult decat un oras mic, linistit si destul de aerisit nu am ce spune.  Oamenii, in schimb, destul de intepati, mai ales vanzatoarele si chelnerii care nu numai ca te tratau in cel mai mare sictir, dar riscai chiar sa fii luat la rost daca aveai cutezanta sa pui vreo intrebare suplimentara.

Aveti grija daca vreti sa plecati in vacanta pe litoralul romanesc si cautati un loc de cazare pe turistinfo.ro. Eu acolo am gasit si m-am cam pacalit, dar nu aveam de unde sa stiu, intrucat oamenii nu au sectiune de comentariu sau feedback asupra locurilor de cazare pe care le promoveaza. Le-am dat mail sa le semnalez problema si mi-au raspuns sec ca nu vor sa transforme site-ul in OTV. Alegerea lor, dar asta deja e alta discutie.

Pana una alta, daca va duceti la mare in Romania, sa va distrati bine 🙂

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  frumos 😀

 2. #2 Comentariu nou

  Daca doriti cazare la mare intrati pe http://www.cazarepelitoral.ro sunt oferte amanuntite cu unitati de cazare de pe tot Litoralul Romanesc.

 3. #3 Comentariu nou

  Acum pe turistinfo.ro exista si posibilitatea de a lasa feedback unitatii la care ati fost cazat. Conform site-ului, sunt 2 posibilitati de a lasa o recenzie pe TURIST INFO:

  „Daca ati facut rezervarea doar telefonic puteti lasa impresii pe Facebook. Comentariul va fi vizibil doar in pagina dvs. de Facebook pentru toti prietenii, vizitatorii contului dvs. si administratorul unitatii de cazare.

  In cazul in care sejurul dvs. a fost rezervat prin formularul „solicita cazare pe e-mail” sau combinat ( telefon + rezervare pe e-mail ) si ati solicitat/pastrat dovada de achitare a avansului puteti lasa o recenzie vizibila pe TURIST INFO.”

 4. #4 Comentariu nou

  Sunt si alte site-uri pe care puteti cauata oferte de cazare, recomand http://www.centruturistic.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.