Pe la sfarsit de luna iunie am taiat-o in Mangalia pentru o saptamana. Stiu, o sa ma asalatati cu intrebarea : ” de ce dracului tocmai in Mangalia?”. Pentru ca am vrut o zona linistita si nu foarte scumpa si am si primit recomandari foarte bune in sensul asta.
Revenind la subiect trebuie sa recunosc ca am multi dusmani, care m-au injurat destul de mult si de insistent incat sa nimeresc fix cea mai rece si ploioasa saptamana din vara anului 2011 probabil. In 6 zile am prins vreo 7 ore de soare si cam 5 de plaja. Soarta. Nu ma dau batut asa ca o sa mai vizitez marea anul asta.

Despre Mangalia acum. Mai mult decat un oras mic, linistit si destul de aerisit nu am ce spune.  Oamenii, in schimb, destul de intepati, mai ales vanzatoarele si chelnerii care nu numai ca te tratau in cel mai mare sictir, dar riscai chiar sa fii luat la rost daca aveai cutezanta sa pui vreo intrebare suplimentara.

Aveti grija daca vreti sa plecati in vacanta pe litoralul romanesc si cautati un loc de cazare pe turistinfo.ro. Eu acolo am gasit si m-am cam pacalit, dar nu aveam de unde sa stiu, intrucat oamenii nu au sectiune de comentariu sau feedback asupra locurilor de cazare pe care le promoveaza. Le-am dat mail sa le semnalez problema si mi-au raspuns sec ca nu vor sa transforme site-ul in OTV. Alegerea lor, dar asta deja e alta discutie.

Pana una alta, daca va duceti la mare in Romania, sa va distrati bine 🙂