Incepe BCR Ladies Open Romania

Articol din categoria: andreiu


Luni am avut onoarea de a schimba cateva mingi cu fosta mare jucatoare de tenis a Romaniei, Catalina Cristea. Nu am fost batut mar, asa cum m-as fi asteptat, ba dimpotriva, Catalina si-a consumat cateva minute bune pentru a-mi explica ce si cum e cu tenisul, cum trebuie sa lovesc si mi-am da seama ca in afara de bataia mingii de zgura si legatul la incaltari trebuie sa corectez cam tot ce stiu eu despre jocul de tenis, dupa cum mi-a spus tovarasul Andrei

Ocazia asta mi-a fost data de prezenta la inaugurarea arenelor de la Academia de Tenis Herastrau, unde va avea loc, daca nu ma insel, primul Open al Romaniei dedicat fetelor.
Turneul se va desfasura intre 18 si 23 iulie, accesul in tribune fiind liber pana miercuri, 20 iulie. De joi incolo, accesul se va face numai pe baza de bilet.  Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al turneului.

Personal, eu sper din tot sufletul sa vedem o finala romaneasca, unde mi-ar placea sa le avem pe Simona Halep si Sorana Carstea, iar la final sa castige favorita mea, Simona Halep.

Pentru ca am spus mai sus despre accesul in tribuna si bilete, puteti sa castigati bilete la Andreea.
Sper sa ne vedem in numar cat mai mare la arenele din Herastrau.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ne vedem la lectia a 4-a aia care implica racheta, minge, alergat :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.