USR începe să joace în liga clasicilor

Articol din categoria: andreiu

Cel din poză este președintele USR Brăila, cel care a făcut atât de bine jocul PSD acolo încât a reușit să nu prindă pragul electoral și să intre în consiliile locale și județene.

Amenințarea asta mi se pare din același registru al lui Șerban „am o poză cu dvs făcând sex anal” Nicolae, șoferul psd de interlopi psdiști, dar conducerea USR pare să nu aibă o problemă cu el, pentru că deține al 13lea vot care îl ține pe Barna majoritar.

Mă tot uit în ultimele zile în bula mea, între oameni pe care îi cunosc și care știu cât de mult au tras pentru USR și care acum fie pleacă din partid, fie cer demisia lui Barna, fie se revoltă împotriva conducerii și a ceea ce fac acum, cu lista de parlamentare.

Partea proastă la tot scandalul ăsta recent este că USR se duce fix în direcția de unde au fugit cei care îi votează: de la clasicii politicii românești, partidele mari, formatoarele de USL.

Și în loc să avem USR vs USL, avem USL feat USR și iar ajungem în postura în care să nu avem cu cine vota și oamenii se vor pișa pe el de vot, din nou.

Și, la fel cum au pierdut lupta pentru turul 2 la prezidențiale, la fel o vor fura și acum, pentru că vorbesc prea mult despre ei, ies în evidență prin „lupta pentru ciolan” internă și uită ceea ce este USR la origine: o mișcare ce reprezintă o mare parte a populației, care își dorește o altfel de politică, o altfel de administrație, alte bune practici de guvernanță și, în general, decență și bun simț.

Nu mai găsim nimic din valorile alea în USR-ul de astăzi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.