Pe unde și ce mai mâncăm?

Articol din categoria: mișto

Una dintre probleme cu care se confruntă gașca mea de prieteni o reprezintă locurile de ieșit și de mâncat. Pentru că suntem pretențioși, scârnavi și foarte rar se nimerește să ne sincronizăm pe pofte. Când unul vrea mici, altul vrea paste și mai vine câte unul cu pofte de gulaș sau paprikaș și dispare magia. Și e greu să găsești un loc, care să fie și prin centru, să acopere și dorințele tuturor și să fie și ok din punct de vedere al serviciilor și oamenilor de acolo.

Unul din locurile unde putem merge fără să ne facem griji este The Harbour, restaurantul de la Piața Amzei. Pentru că are destul de mult pește bine făcut în meniu (sunt brăilean, peștele e moartea mea),  pentru că cel mai recomandat fel de mâncare de acolo este rața cu varză și pentru că tortul casei este un desert care merită încercat întotdeauna.

Recent a împlinit 10 ani de activitate, ocazie cu care am reușit să schimb câteva cuvinte cu cei direct implicați, care lucrează zi de zi ca totul să fie în regulă și care se asigură personal în fiecare dimineață că preparatele ce vor ajunge în farfurii corespund normelor.

Vă las cu niște poze cu mâncarea de la ei, așa cum am primit-o eu timp de 10 zile, la masa de prânz.

Alte recomandări  la Ivo și Bogdan

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  SCẤRNÁV, -Ă, scârnavi, -e, adj. 1. (Pop.) Plin de murdărie; murdar. 2. Fig. Dezgustător, grețos, scârbos; josnic, ticălos, infam; trivial, obscen. [Acc. și: scârnáv] — Din sl. skvrŭnavŭ.

 2. #2 Comentariu nou

  LÍNGAV, -Ă, lingavi, -e, adj. (Pop.) 1. Mofturos la mâncare; care abia se atinge de mâncare. 2. Slab, plăpând, bolnăvicios. [Var.: lígav, -ă adj.] – Cf. bg. ligav, scr. ljigav.

 3. #3 Comentariu nou

  dau click pe poza si nu se intampla nimic – gen sa o vad mai mare or smth. ai blogul de 3 zile si inca nu ai reusit sa pui la punct detalii nesemnificative de genul asta?

 4. #4 Comentariu nou

  este greu sa rezisti 10 ani de zile pe piata fara sa faci mancare buna, pentru ca este foarte multa concurenta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.