jeguri

Pe facebook mai nou se vânează nesimţit click-uri, cu texte fancy şi incomplete, care anunţă ba fie vreo dramă planetară ori vreo veste care o să ne bucure pe toţi de o să sărim în sus. Doar că nu e aşa, de obicei e un jeg de ştire sau vreo tâmpenie vândută bine.

Aşa că aş propune să le dăm un pic peste bot ăstora care se ţin de tâmpenii cu un trolling fin: după ce este postată ştirea BOMBĂ, unul dintre noi se sacrifică, dă click, vede despre ce e vorba şi lasă comentariu cu dezvăluirea. Apoi simplu, face un prtscreen ( că sigur o să îi fie şters comentariul) şi aia e. Un pic de scandal după, o criză mică de imagine şi poate nu mai fac a doua oară.

Cred cu tărie că nu omul care le postează e atât de imbecil să le facă aşa, ci are vreun şef care îi dă ca task zilnic să adune 1000 de click-uri în site din facebook. Prietenii ştiu de ce!

Ce m-a deranjat pe mine, e că până şi gândul.info au ajuns să facă d-astea. Doar simplul fapt că eşti în casă cu sport.ro nu înseamnă că trebuie să le copiezi stilul infect de care se plânge toată lumea, nu?