Te mai poți numi tată?

Articol din categoria: andreiu

M-a răscolit complet știrea cu nenorocitul de la Sângeorz Băi, idiotul care și-a filmat momentul în care își umilea copila. Aveți link aici, eu nu mă mai pot uita, că simt un gol în stomac și mă apucă o stare de nervi cum rar pățesc.

Nu pot să nu mă întreb ce fel de om poți să fii ca să faci așa ceva unui copil. Cu atât mai mult copilului tău, sânge din sângele tău.

Ce putea face acel copil atât de nasol? Ce stomac să ai să fii în stare de așa ceva? Ce tip de psihopat să se ascundă în tine să fii capabil de o chestie ca asta?

Nu pot înțelege.

Nenorocești un copil pe viață doar pentru că nu ai tu curaj să mergi să-ți rezolvi problemele.

Oribile ființe suntem.

Mai nasol este că încă nu a fost alungat cu pietre din oraș.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Din ce am inteles, fata are 14 ani. La 14 ani, nu mai ai corp de copil. Faptul ca a dezbracat-o imi pune niste semne serioase de intrebare, deja suna a abuz sexual. Chiar daca nu e in forma aia pe care o stim, tu ca barbat, sa dezbraci in pielea goala pe fiica-ta, adolescenta… clar ai niste probleme si la cap, dar si in pantaloni.
  Ca sa nu includ faptul ca a si filmat-o.

  Pe mine asta ma roade cel mai tare. Nimeni, dar absolut nimeni nu are nicio problema cu asta? Ok, nu au o problema ca a pus-o cu mainile in sus, cu fata la perete. Dar de ce a trebuit sa o dezbrace? Nu mai tin minte pe unde citisem ca el motivase ca abia iesise din dus si de-aia era dezbracata? De ce ai intra peste fiica-ta goala in dus?!?!
  Adica, nu am cum sa descriu senzatia de rusine si violare a intimitatii pe care o simt pentru fata aia. O secunda e de ajuns sa ma pun in pielea ei, sa ma vad pe mine la 14 ani, cum m-ar obliga taica-miu sa ma dezbrac in fata lui?! Sau sa intre peste mine in dus?!
  Vai de mine…

  • #2 Comentariu nou

   Clipul nu e nou, e de când avea 10 ani, dacă-mi amintesc bine (citisem pe undeva).

  • #3 Comentariu nou

   Ahh, got it.
   N-am putut sa ma uit la tot clipul ca nu m-a lasat stomacul, asa ca am luat stirea de buna.

 2. #4 Comentariu nou

  Multi psihopati in multe structuri. A se vedea si faptul ca multi judecatori dau castig de cauza abuzatorilor si nu persoanelor abuzate in hartuirile sexuale. Cati violatori ai vazut tu stand dupa gratii? Sau cati pedofili au fost pedepsiti cu ani grei de puscarie? Spre Zero.

  Legat de cazul la care faci referire, acolo pot fi multe capete de acuzare. De la abuz sexual, abuzuri asupra minorului, pornografie infantila etc…si pana la tentativa de viol. Dar nu exista leguitor in Romania pentru asa ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.