Te iau la concert?

Articol din categoria: andreiu

Ai fost tanar, adolescent si iubeai sa pleci la mare fredonand melodii de la Vama Veche? Ai fost! Si sunt atatea melodii care ti-au ramas in minte, pe care ai cucerit iubirile de-o vara sau ai ajuns acasa cu nasul pentru ca nu aveai bani de bilet de intoarcere, nu?

Ei bine, uita-le, pentru ca a venit vremea ca lucrurile sa mearga mai departe. Tocmai d-asta vreau sa iau trei dintre voi la concertul celor de la Trupa Veche, de joi seara din Coyote Cafe, mai pe seara pe la 22. Si daca tot se lasa cu cantare, baietii vor lansa si un videoclip nou-nout la piesa „E noapte”. Teaserul e mai jos.

Eu i-am mai vazut pe baieti live prin Club A anul trecut si mi-au placut tare mult cum au sunat, tocmai de aia merg si acum la concert. Plus ca vor sa fie aproape de voi prin pagina de facebook si contul oficial de pe YouTube.

Acum, ca sa mergem impreuna la concert trebuie sa  imi spui in trei cuvinte ce astepti pe viitor de la trupa. Promit sa dau mai departe :). Cele mai misto trei raspunsuri, se aleg cu o invitatie.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    M-am gandit si m-am tot razgandit cu privire la ceea ce astept eu de la Trupa Veche, spuse in 3 cuvinte acestea ar fi:PIESE FOARTE MISTO.

  2. #2 Comentariu nou

    sentimente, zambete, distractie – asta este ce mi-ar plăcea să trezească în mine muzica celor de la Trupa Veche pe viitor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.