Copiii viseaza si cred in visele lor

Articol din categoria: andreiu


Pustiul din poza a tremurat mai bine de 15 minute la -3 grade, cat erau aseara pe stadionul national doar ca sa aiba ocazia de a sta pe gazon alaturi de 22 de jucatori de Champions League. Pentru ca la un moment dat isi doreste sa ajunga ca unul din cei 22. Adica un jucator de Champions League, pe care sa il aplaude un stadion intreg. Asta e visul lui si probabil al multor alti copii de varsta lui.

Privindu-l si vazand incantarea pe fata lui, pentru cateva clipe am uitat de frigul de afara si am zambit din suflet. Pentru simplul motiv ca astia mici viseaza curat si profund.

Pozele au fost facute cu Xperia Ray oferit de Sony Ericsson Romania la partida Otelul Galati- FC Basel, incheiata cu scorul de 2-3. Inca o data s-a dovedit ca Champions League e o palarie un pic cam mare pentru Otelul, care desi a aratat de multe ori ca ar putea mai mult, s-a mobilizat mai bine doar in meciurile impotriva celor de la Manchester United.

M-au surprins in mod foarte placut suporterii trecuti bine de prima tinerete ai lui Basel, care au facut o excursie pana la Bucuresti pentru a-si sustine echipa. De apreciat.

Multumesc Sony Ericsson pentru invitatie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.