Țara care își urăște țara

Articol din categoria: andreiu

Nu-și pune nimeni nici un fel de întrebare, dintre guvernanți, dintre politicieni, dintre cei care ne conduc, văzând entuziasmul cu care este primită știrea că putem merge în vacanță în Grecia?


Nu i se pare nimănui ciudat ca un membru al guvernului, chiar ministrul economiei, anunță cu bucurie că putem merge în vacanță în Grecia?
Nu stă nimeni strâmb și să judece drept 5 minute și să se întrebe ce ar putea face ca să redreseze turismul românesc și să devenim zonă de interes nu de exod?


Intreb.

Ah, ministrul economiei ar putea folosi acest moment ca pe o oportunitate de a pune reprezentanții HORECA la masă și a găsi soluții prin care să devenim competitivi în regiune?

Da. De ce nu o face?

Nu știu, nu sunt ministru.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Pe astia nu-i intereseaza decat de ei si familia lor, cascaval sa fie, in rest sictir….

 2. #2 Comentariu nou

  Puteam sa avem servicii de Seychelles, tot nu ai cum sa ingramadesti 20 de milioane de oameni pe max 50 km de tarm viabil (dupa ce excluzi Biosfera DD, zonele portuar-industriale Midia, CT-Agigea si Mangalia si desigur tarmul cu faleza inalta).
  Asa ca in orice context Grecia va fi un debuseu, cu miile sale de km de tarm

  • #3 Comentariu nou

   adevarul e ca stau la coada aia 20milioane si nu au loc 🙂 Nu toti odata, sa le zica cineva ca sezonul are patru luni!
   Si daca nu au loc 20milioane, ce rost are sa le purtam de grija alora 2 milioane care ar putea merge pe litoralul romanesc.

 3. #4 Comentariu nou

  Nu se pot compara locatiile, in Grecia ne inchiriem o vila pe langa Chania si stam linistiti cateva saptamani, plaja noastra, curatenie, liniste. In Romania nu am gasit nimic asemanator. Vila cu piscina, la malul marii la aproximativ 1000euro pe saptamana.

 4. #5 Comentariu nou

  pacat ca nu valorificam teritoriul tarii noastre, pentru ca avem ce vizita…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.