Susținem inovația românească, avem nevoie de așa ceva

Articol din categoria: atitudini

Pe scurt: o echipă formată din studenți români au pus pe picioare în 2012 un ONG denumit EFdeN, organizație înființată cu misiunea de a inova pentru viitor. Între timp, au construit o casă solară, care se poate vedea în București. Făcută de ei, o casă care se autosusține, prietenoasă cu mediul, costuri mici. Sustenbilă, într-un cuvânt.

Acum, băieții ăștia ( pe doi dintre ei îi și cunosc personal), se pregătesc să participe la cea mai importantă competiție de case solare, care are loc în Dubai, în noiembrie și se numește Solar Decathlon.

În competiția asta se vor reuni 16 echipe din 12 țări. O mare parte din finanțarea necesară au strâns-o deja, cu ajutorul a 100 de companii și oameni vor muta o casă solară din București la Dubai și o vor ridica acolo pentru a-i demonstra utilitatea și beneficiile sustenabile.

Mai au nevoie, însă, de un pic de ajutor din partea comunității.

 

Peste 100 de companii sustin deja prezenta EFdeN in Dubai, insa orice alta contributie este binevenita pentru finalizarea proiectului in cadrul competitiei si apoi reconstructia casei in tara.

Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect. Companiile interesate pot găsi detalii aici.

De asemenea, daca ai un blog si vrei sa fii alaturi de EFdeN, poti sa te alaturi unui numar mare de bloggeri care deja au donat spatiu pe blogurile lor. Doneaza si tu un post si un banner pe blogul tau si impreuna putem sa ajutam EFdeN. Vrem sa oferim o campanie la cheie unui brand care poate sa sustina EFdeN cu 10.000 euro. Detaliile sunt aici.

Nu în ultimul rând: orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.