Și dacă i-am susține în loc să-i înjurăm? Dacă am înlocui m**e cu baftă?

Articol din categoria: andreiu

Mă gândeam azi la Naționala de Fotbal, la situația în care e, atât în clasament cât și moral, că probabil după meciul cu Finlanda nu le-a fost cel mai ok, să te huiduie 50 de mii de oameni. Paradoxul fiind, că, 1-1 este totuși un rezultat pozitiv, ei întorcând rezulatul de la 0-1 cu riscul descoperirii și încasării altuia. În fine, nu stau acum să fac analiza meciului.

Mă gândeam că e totuși foarte nasol, când ai totuși rezultate pozitive: nu ai luat nici o bătaie în toată campania, ești peste Ungaria în clasament și meciul cu Finlanda a fost cel mai bun jucat, să fii înjurat și hulit de toată lumea. Doar pentru că Iordănescu este total rupt de orice realitate și habar nu mai are de fenomenul fotbal. Oricât de arogant și detașat ai fi, bine cred că nu îți pică.

Probabil acum ar merge niște vorbe de îmbărbătare. Pe care cumva le merită, că tot ei s-au dus acolo în clasament, nu i-a pus nimeni. Tot pe teren au câștigat punctele alea. Tot pe teren s-au bucurat. Tot pe jucătorii ăștia i-am felicitat și le-am strigat numele când i-am încălțat pe greci.

Mai e un meci. Tragem linie la final, dă-o naibii de treabă. Cred că putem lăsa ocările și gândurile negative pentru luni. Vedem atunci cine merită tras la răspundere. Până atunci mai e un meci. Cu Feroe. Hai să-i batem și să ne vedem la EURO.

Hai România! Hai băieții!

Eu o să vă încurajez mâine! Contați pe sprijinul meu.

Pentru că așa e normal!

 

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce încurajări nene? Veneau cumva după 6 victorii consecutive și suporterii i-au nedreptățit? După primul egal: Se mai întâmplă ; după al doilea: Baftă ; după al treilea: Hai sifon ; după al patrulea: Multă m….. ; după înfrângerea din Feroe, completează fiecare după inspirație.

  2. #2 Comentariu nou

    Ma tot gandesc cum au unii pretentii de la niste jucatori ce joaca prin tari dubioase, dar totusi superioare campionatului romanesc. se pare ca sustinerea ta le-a facut bine.
    Presimt ca o sa treaca de grupe lejer, dar nu neaparat valorii lor incontestabile, dar probabil nu vor prinde o grupa asa de rea, ca vor ajunge mai departe ca generatia de aur. sa vad atuncii pe cei cu multa m*ie cum si-o inghit toata si se bucura pe strazi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.