Știu că vine perioada aia din an când toți ne străduim să arătăm cât de buni suntem de fapt și cât de multe fapte bune facem noi în perioada asta. Articolul ăsta nu are acest scop, să ne înțelegem de la început.

Despre cei de la SOS Satele Copiilor am mai scris, după ce am fost la ei în vizită prin vară. Mi-a plăcut foarte tare ce am văzut acolo și din motivul ăsta m-am gândit din nou la ei.

Simplu: odată cu curățenia de toamnă, ne-am dat seama că avem chestii prin casă pe care e păcat să le ținem doar ca să ocupe loc în casă când am putea să facem niște copii fericiți.

Astfel, eu am o bicicletă de donat, un telefon mobil ( nu vreo mare șmecherie, un Lumia), câteva haine, un mp3 player și sigur mai găsesc niște jocuri sau alte trăznăi pe care nu le mai folosesc.

Mi s-au mai alăturat 2 persoane până acum, cu hainuțe. Am vorbit deja cu cei de la SOS și suntem bine-veniți, cu orice vrem să ducem.

Astfel, mă gândesc, dacă mai aveți chestii care nu vă trebuiesc acasă, și vreți să le donați copiilor, dați-mi un semn și hai să ne organizăm un pic. Voi dați semnul, spuneți ce aveți și mă ocup eu de transport, poate reușesc să fac rost de o dubiță, dacă e cazul.

Mergem pe 1 noiembrie? E ok?

Chiar m-ar bucura să fim mai mulți care să mergem la copii.