Ştiri de weekend. Întrebări fără răspuns şi chestii neinteresante

Articol din categoria: mișto

Acum dacă tot a venit codul galben de ger şi zăpadă mai stăm prin case şi din lipsă de ocupaţie ne mai uităm la televizor. Şi ne mai lovim de jurnalele de ştiri. Aşadar:

Legat de cod galben şi zăpadă, aflu de la PRO că nişte oameni din străinătate şi-au abandonat maşinile pe şosele de frica zăpezii. Nu am afla însă şi unde s-au dus sau dacă i-a preluat cineva, ori au luat-o de nebuni pe jos prin troiene. Mă gândesc că e mai sigur totuşi să stai în maşină decât în bătaia directă a viscolului.

Elodia nu se ascunde în nici o mânăstire afiliată la BOR. A dat patriarhia comunicat în care atestă că elodia nu l-a descoperit pe big brother. Cel puţin nu aici.

O poză de-a răposatei prinţese Diana a fost vândută la licitaţie. Chestia inedită e că în poză apare şi o sticlă de whiskey. Na, când te duci la ski în vacanţă, în vârf de munte la cabană şi nici nu ai habar că o să ajungi prinţesă, trebuie să ai grijă ce bei sau ce arăţi. Mă gândesc să şterg orice poză a mea cu vreo sticlă prin proximitate, poate ajung preşedinte şi o să fiu acuzat că sunt rudă cu actualul.

Tot mai multe companii au introdus testul cu fiola dimineaţă la sosire. Asta să spunem că ar fi ok, dar aş propune şi teste de iq trimestriale. Ah, asa e de la Antena1

Aştept cu interes să vedem ce mai aflăm mâine. Poate începe să-mi placă.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  1. Oamenii din strainatate si-au abandonat masinile in zapada numai dupa ce s-au asigurat ca nu sunt romani prin zona;
  2. Elodia nu l-a descoperit pe big brother, ci l-a acoperit. S-a temut de camerele de luat vederi…
  3. Ti-am urmat sfatul si am sters toate pozele in care eram cu paharul in mana… desi nu vreau sa ajung presedinte, ci fundas dreapta la Steaua…
  4. Sunt de acord cu testarea cu fiola in fiecare zi, dar la Antena 1 propun sa se faca si teste de sarcina…

 2. #2 Comentariu nou

  stiri cioaca in final arestat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.