Eu urăsc aglomeraţia. Mall-urile, forfota din hypermarket-uri sau cozile de la casă.  Da, cred că sufăr de  agorafobie, dar fac tot posibilul să o ţin sub control cât de mult pot. Astfel că ori de câte ori sunt nevoit să ies prin oraş pe la cumpărături încerc să scurtez timpul petrecut acolo cât de mult pot.

În weekend-ul trecut am fost nevoit să merg prin mall cu un prieten, să îşi caute el câte ceva şi să arunc şi eu un ochi, poate găsesc ceva. Speranţa mi s-a dus rapid însă. Nu prea ai de unde alege. În afara faptului că jumătate din magazine sunt destinate exclusiv gagicilor, cele care rămân au nişte impresii tare greşite despre bărbaţi, stilul şi aspectul lor.

Mai concret, aproape toate! magazinele care au haine pentru bărbaţi au designeri care sunt convinşi că bărbaţii din România sunt fie fotomodele fie anorexici. De ce spun asta? Pentru că peste tot găseşti numai chestii cambrate, slimfit, mărimea XL e destul de mică faţă de realitatea XL şi pantalonii normali sunt în totalitate skinish. Ce nu e skinish, trebuie să aibă ceva modele de cusături, ceva culori dubioase şi tot aşa.

Înţeleg că ne-au cotropit hipsterii şi social-freaks, dar mai sunt oameni care mai bagă o şaorma, care au 90 kg la 1,90 (aşa cum e cam normal). Cu noi cum rămâne?