De joi seara am poposit la SIbiu cu ocazia Cibinfest 2013. Încă de joi seara am dat aici de o super atmosferă, oameni veseli şi muzică bavareză care să te ridice de la masă. Pe lângă bâlciul echipat cu ciocane, tiribombe, carusel şi rollercoaster.

IMG_1036

Eu m-am dat în maşinuţe de am înnebunit, am avut grijă să îi fugărim cum trebuie pe Omu Mic şi Ăl Bătrân. V[ zic în alt articol şi cine sunt cele 2 personaje.

Am reuşit să supravieţuiesc după ce m-am dat în ciocane. Să fie vreo 10 ani de când nu mă mai dădusem,  revin şi cu filmarea de la locul faptei când o să fie prelucrată.

Mai e o seară de festival, din ce am văzut, lumea se adună pe la 7-8 în Piaţa Mare, deci azi dacă sunteţi prin Sibiu sau prin apropiere, aruncaţi un ochi prin centru.

cibinfest from Andrei Cismaru on Vimeo.

Ah, fanfara care cântă la festival e din Germania şi între melodii solistul încălzeşte publicul strigând ceva de genul Tiki-Taka, doar că e cu accent german. Foarte mişto.

cibin

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania şi A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi şi Ibis Hotel.