Se întâmplă la Galați dar e bun și pentru Brăila: Festivalul Danube Rock Sounds

living rock

Articol din categoria: andreiu, promo

O chestie d-asta nu se întâmpla când eram eu la Brăila, pe vremea mea se aduna lumea ca la urs la 3SE și Cristiana Răduță, rock auzeai pe unde apucai, în cele 3 cârciumi de rockeri care erau în Brăila și Galați adunate.

Așadar, în perioada 17-19 septembrie 2021, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc Festivalul Danube Rock Sounds, organizat de Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”. 

Printre artiștii și trupele care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpați, Coma, byron, Robin and the Backstabbers și mulți alții. Programul integral de concerte este următorul:.

Vineri, 17 septembrie
Jurjak
Via Dacă
TMM
Robin and the Backstabbers
Cargo

Sâmbătă, 18 septembrie
Over
E.M.I.L.
Cuibul
Lupii lui Calancea
Alternosfera

Duminică, 19 septembrie
Florin Chiriac and the Hippie Band
Toulouse Lautrec
byron
Coma
Subcarpați

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30 

Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (tel. 0236 465 599 / 0753 312 308) precum și online din rețelele IABILET.RO și BLT.RO: https://www.blt.ro/danube-rock-sounds.html 

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.

Eu nu ajung pentru că sunt prins cu ziua copilului, dar puteți merge voi. Sau, puteți da de veste celor din Brăila – Galați, dacă mai aveți pe cineva acolo.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Costul organizării este plătit de către primărie, sa fie bine……și ne mai miram ca industria muzicala este asa cum este ….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.