Te trimit la mall pentru un festival de bere. De bere bună!

Articol din categoria: promo

Se întâmplă la SunPlaza, se numește Sun Beer Fest și are loc începând de vineri până duminică și se anunță mișto. Îți dai seama din start după ce vei citi o parte dintre cei care vin la festival cu bere:

Anagram (București)

Oriel  Beer (București)

Bers Nova (Oradea) – BUNI DE TOT

Capra Noastră (Iași) – FOARTE GROZAVĂ

Ironic (Snagov),

Mad Lads (Giurgiu) – I LOVE IT!

Nembeer (Sibiu),

Olovina (București),

Zăganu (Prahova) – ăștia deja nu mai au nevoie de prezentare.

dar și producătorul de cidru Clarks (Argeș). Cel mai bun cidru de pe piață, vă zice mandea care nu prea bea cidru.

Pe lângă cele de mai sus, mai sunt niște chestii importante pentru a fi menționate:

  • pentru pretențioși și nu numai, va exista o selecție de beri artizanale locale, îmbuteliate, pe care le pot cumpăra pentru acasă de la standul The Beer Institute, dar și de băuturi precum limonadă, kombucha, socată și suc de mere.

Și, perla coroanei:

  • Sun Beer Fest va avea și o bere oficială, Beerceni Ale, realizată de berari cu experiență. – pe care eu am băut-o și pe care aș mai bea-o de câteva ori.

Va mai fi muzică, de la VRTW, mâncare bună, locuri de făcut poze de instagram, dar și

o expoziție centrată în jurul berii românești de pe vremuri. În zona Sun Atrium, la parter, clienții centrului comercial vor putea admira o selecție de sticle vechi, de bere românească, pahare și etichete. Toate acestea sunt puse la dispoziție de către BeRoVe, un colecționar pasionat de bere. 

Astfel, vom vedea istoria berii românești și vom putea urmări evoluția celebrei băuturi de la începuturile sale, până la dezvoltarea unei industrii care număra, în 2020, 86 de producători, conform asociației Berarii României. 

Trebuie spus că evenimentul se adresează celor care au trecut de 18 trandafiri în buchetul vârstei, fiind vorba despre alcool. Dar, cum am zis mai sus, va fi și limonadă sau socată.

Ne vedem la ciocnit niște cioburi ALE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.